Tenslotte! We Rock T-Shirts

Mensen vragen al een aantal jaren om MdDS t-shirts of mokken. Nu kun je deze items eindelijk kopen in onze nieuwe Friendraiser Store!

Met June Awareness Month (JAM) om de hoek is het nu een goed moment om te bestellen. Er zijn twee mokontwerpen en twee t-shirtontwerpen, waaronder een herdruk van het officiële walk-a-thon t-shirt IN KLEUREN, niet alleen wit!

WMet maximaal 31 kleuren om uit te kiezen, vindt u zeker een kleur die u mooi vindt. En voor de dames, zeg maar dag tegen de wijde t-shirts! We hebben ook de pasvorm voor vrouwen. Ten slotte wordt bij elk verkocht shirt of mok $ 1 gedoneerd aan de Foundation.

Als mensen ons unieke logo zien, zullen ze zeker vragen waar het voor is. Help alstublieft volgende maand het bewustzijn voor uw MdDS-vrienden te vergroten en draag een We Rock !! t-shirt. Hier is de link: http://www.printfection.com/walk4mdds

* * * * *
June Awareness Month (JAM) is een jaarlijkse inspanning van een maand om het publiek bewust te maken van MdDS. Eerdere evenementen waren onder meer het Gibson's Wine Tasting Event en Silent Auction in Texas, ArtRocks en Rock Out for MdDS in Florida, en donaties uit de verkoop van Homemade Gourmet, WineShop at Home-producten en Cookie Lee Jewelry.