JAM: Mailer voor bewustzijn van reddingsvest

Reddingsvest mailerDit brochureconcept is ontworpen door een jonge dame genaamd Keely. Het is een oranje reddingsvest en als het wordt opgevouwen voor verzending, is de sticker om het te sluiten de gesp van het vest. Behoorlijk slim, vind je niet?

Het is zo'n geweldig stuk omdat het dat niet alleen laat zien iemand snapt het maar ook omdat ze het stuk heeft ontworpen als cadeau aan haar tante, bestuurslid TerriG. Toen Keeley haar project presenteerde, had geen van haar klasgenoten van MdDS gehoord, maar ze werden zich ervan bewust terwijl ze het hen vertelde Terri's verhaal. Nu June Awareness Month (JAM) net is begonnen, had haar timing niet beter kunnen zijn.

Naarmate JAM vordert, kijken we ernaar uit om meer van dit soort verhalen met u te delen.

* * * * *
June Awareness Month (JAM) is een jaarlijkse inspanning van een maand om het publiek van MdDS te sensibiliseren. Volg ons op Twitter @MdDSFoundation voor up-to-date updates

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Seri

  Dit is een geweldig en doordacht concept.

 2. Angela Cundiff

  Hoe kan ik een exemplaar van deze brochure krijgen?

  1. Stichting MdDS

   Angela, dit is alleen een conceptstuk. Het is niet beschikbaar voor fysieke distributie, maar u kunt de PNG delen via e-mail of op uw sociale netwerken. Control + klik op een Mac, klik met de rechtermuisknop op pc of druk lang op uw mobiele apparaat om de afbeelding te downloaden en op te slaan. Bedankt dat je mee wilt werken aan bewustwording!

Reacties zijn gesloten.