Draag dat je erom geeft

Klik op Debs foto om haar verhaal van hoop te lezen op de blog van Global Gene's Project.

Er zijn namelijk armbanden beschikbaar voor borstkanker en hartaandoeningen, maar er is nooit een verenigend symbool, kleur of armband geweest die de gemeenschap van zeldzame en genetische ziekten vertegenwoordigt. Daarom startte het Global Genes Project de campagne 7,000 Bracelets for Hope ™.

Ze verzamelen unieke armbanden die zijn gemaakt door sieradenontwerpers, kunstenaars, knutselaars, kerkgroepen, padvinders en andere vrijwilligers en delen deze vervolgens uit aan families die vechten tegen zeldzame en genetische ziekten. Volwassenen ontvangen handgemaakte armbanden gemaakt door sieradenontwerpers, terwijl kinderen vriendschapsarmbanden vol hoop ontvangen. We moedigen je aan Wear that You Care te dragen en deel te nemen aan de campagne 7,000 Bracelets for Hope ™. Draag bij of vraag vandaag nog een armband aan. Ze geven ons ook hoop door het delen van onze hoopverhalen op sociale media.

Voor haar interview met het Global Genes Project draagt ​​Deb Russo een speciale hoed met een blauwe stoffen bloem van Gibson Girls-producties, supporter van verschillende fondsenwervings- en bewustmakingsevenementen voor de MdDS Foundation. Ze hebben tijd voor evenementenplanning en stille veilingitems gedoneerd Vang de chocoladegolf in 2010, een wijnproeverij en een open huis inzamelingsactie, beide in 2011. Dit jaar verstrekken ze prijzen voor onze jaarlijkse bewustwordingswandeling in Colorado. Als je naar de Colorado gaat Rock'n Stroll, maak je kans op een hoed zoals die Deb draagt. Wanneer je schrijf je in voor de wandeling, doe je automatisch mee om te winnen en Wear That You Care. * The Gibson Girls is eigendom van Tracine Gibson, wiens dochter, Keely, de getalenteerde jongedame is die de Reddingsvest bewustmakingsstuk.

Dit zijn zulke grote bewustmakingsinspanningen!  Lezen - en delen - Debs verhaal op de Global Genes Project blog, door op haar foto te klikken.

* * * * *
Over het Global Genes Project:
Geleid door Team ZELDZAAM Wereldwijd genenprojectDe belangrijkste missie van het is het wereldwijd vergroten van zeldzame ziekten en genetisch bewustzijn en het versterken van een levendige gemeenschap van zeldzame ziekten. De non-profitorganisatie zet zich in om het onderwijs aan het publiek en de artsen te vergroten, bouwt een gemeenschap op via sociale media en werkt aan het financieren van innovatieve manieren om het onderzoek naar zeldzame ziekten te vergroten. Er zijn 7,000 verschillende zeldzame ziekten - 95% heeft geen behandelingen.

* sorry dat we het niet naar je kunnen mailen, je moet aanwezig zijn bij de Colorado-wandeling om te claimen.

2 reacties

Discussiebeleid
    1. Bedankt voor de rekwisieten!

Reacties zijn gesloten.