Registratie geopend voor Awareness Walk 2012

Bewaar de datum. We zijn klaar voor Rock'n Stroll op 23 september! Dit jaar omvat de Walk Series bewustmakingsevenementen in Florida, Colorado, Texas en zelfs een halve marathon in New York. Als je klaar bent om mee te lopen om de Rock'n te stoppen, klik dan op de oranje knop. Als u wat meer informatie nodig heeft, lees dan verder.

Cathy H. trapt de Rock'n Stroll Walk Series af in Carlin Park in Jupiter, Florida op de ochtend van 23 september. Met ongerepte stranden, wandelpaden en fitnesspaden is Carlin Park de perfecte plek om met ons mee te lopen voor een MdDS-kuur . Na de wandeling moet je zeker stoppen bij Duke's Lazy Loggerhead Cafe voor heerlijk eten, drinken en service!  walk4mdds.eventsbot.com/

In Colorado zul je zeker een menigte mensen zien die de grafische T-shirts dragen die speciaal zijn ontworpen voor de wandeling en die complimenten gaven van een genereuze evenementensponsor. Bedankt Jeff en Karen Galinkin! We ontmoeten elkaar in de Hope United Methodist Church in Greenwood Village, waar heel veel parkeergelegenheid is, en een prachtig park met paden voor gemengd gebruik naast de deur. Met bewustwording en educatieve spellen zoals Wankelen voor een minuut om het te winnen, het wordt zeker een leuke middag.  walk4mdds.eventsbot.com

Wandelen is niet de enige manier om Friendraise voor de Foundation te bereiken. Er komt een scrapbookevenement om het bewustzijn in Texas te vergroten, en we hebben een Friendraiser die een halve marathon loopt in de Hamptons, de thuisbasis van de welvarende en invloedrijke mensen. Blijf de blog bezoeken voor het ontwikkelen van details. Als je iets gepland hebt dat je wilt delen, laat dan een reactie achter of schiet ons een email.

Team Spokane, "Stopping the Rocking" in 2011

Terwijl ik dit bericht schrijf, worden er teams georganiseerd in New England en New Mexico, die elkaar uitdagen om het meeste bewustzijn voor de Foundation te creëren. Vorig jaar ontving Team Spokane een grote doos Bobble-waterflessen, elk ter waarde van $ 8.99, voor het organiseren van een luid publiek en het binnenhalen van $ 450 voor verder onderzoek. Ja, team!

Vergeet je korting niet! De Walk Series is virtueel en je kunt je bij ons aansluiten als cyberwalker waar dan ook je bent toevallig op 23 september. Gebruik de grote oranje knop bovenaan om je aan te melden als cyberwalker. We stoppen een Friendraiser-pin in de Rock'n Stroll wereldkaart voor jou! De registratiesite bevat ook informatie over hoe u foto's van u en uw vrienden in uw Rock'n Stroll-t-shirts kunt delen voor onze fotogalerij.

Last but not least, voor degenen onder jullie die niet mee kunnen doen aan de Walk Series, maar die toch willen helpen, hebben we een speciale website voor je opgezet. 
https://bit.ly/FriendraiserClicknAct

Bedankt dat je een Friendraiser bent!
(Vriend + inzamelingsactie = Vriendinzamelaar)

* * * * *
Voor degenen buiten Colorado is het Rock'n Stroll-T-shirt uit 2012 te koop in de MdDS Friendraiser Store. We werken er hard aan om de prijs omlaag te krijgen en om evenementensponsors te vinden, zodat we jou ook t-shirts kunnen geven. Maar we kunnen uw hulp echt gebruiken. Als u een bedrijf kent dat ons kan sponsoren - en zijn naam / logo zo snel mogelijk naar ons kan sturen voor opname op onze t-shirts door de 23e - We zouden graag van je horen.