Onderzoek naar de behandeling van het Mal de Debarquement-syndroom

AANKONDIGING NIEUWE STUDIE: Heeft u een aanhoudend schommelend gevoel ervaren en de diagnose Mal de Debarquement (MdDS) gekregen?

Als het antwoord JA is, komt u mogelijk in aanmerking om deel te nemen aan een onderzoek naar MdDS.

Het doel van de studie is om de effectiviteit van een gedragsbehandeling van MdDS te onderzoeken. Uw houdingsstabiliteit en persoonlijke gevoelens over het wiegende gevoel worden voor en na de behandeling beoordeeld. De typische studieduur is 1.5 uur voor één dag en wordt maximaal 2 maanden per e-mail of telefoon gevolgd. Mogelijk wordt u echter gevraagd om voor maximaal 4 bezoeken binnen 4 dagen terug te komen. Sommige deelnemers kunnen na de behandeling verbetering ervaren. Er wordt een geldelijke vergoeding verstrekt voor inspanning en tijd.

De studie omvat alle leeftijden en zal worden uitgevoerd in The Human Balance Laboratory of Mount Sinai School of Medicine, New York City. Details en contactgegevens zijn beschikbaar in deze pdf (automatische download).

Voor meer informatie over deze nieuwe studie, bel Mingjia Dai, PhD, op (212) 241-8750 of per e-mail.

3 reacties

Discussiebeleid
 1. Ik zou heel graag meedoen aan een soort onderzoek naar deze aandoening, maar kan niet naar New York of LA of Londen reizen! Is er niet ergens in de Tampa / St. Petesburg / Clearwater gebied van Florida ?????? Bovendien abonneer ik me NIET op een van de sociale netwerksites, dat wil zeggen, twitter, facebook, etc. e-mail is het.

   1. katluvrmh

    Hallo, nogmaals. Ik heb gevraagd om mij exemplaren van de brochure per post te sturen; niemand is aangekomen! ik heb geprobeerd te kopiëren, maar het dubbelzijdig afdrukken is mij ontgaan. (Ik heb last van MdDS, weet je nog?) Hoe dan ook, ik ga opnieuw proberen de brochure te kopiëren. of het zal succesvol zijn of niet. Het spijt me dat degenen die beloofd waren nooit zijn aangekomen ... de doktoren zullen het ding gewoon moeten omdraaien.

    mijn volgende afspraak is aanstaande maandag - ik ga hem vragen me naar een KNO-persoon te sturen voor een diepgaande evaluatie om te zien of het binnenoor inderdaad verantwoordelijk is voor deze zeer onrustige aandoening. ik betwijfel het. Ik denk nog steeds dat het allemaal de toevoegingen in het voedsel en de dranken zijn als een andere manier voor "zij" om een ​​bundel geld te verdienen, laat staan ​​de negatieve gevolgen voor de bevolking. toen ik een kind was, hebben we nog nooit gehoord van ADD, ADHD, autisme, MdDS of een aantal nieuwe allergieën waaraan we onderworpen zijn! de lucht is smerig, het water is niet zo geweldig als het zou moeten zijn, en het eten? vergeet dat! lees de etiketten van enkele dingen die in de supermarkten te koop zijn! de lijst is langer dan mijn arm! en het zijn allemaal onuitspreekbare woorden van chemicaliën waarvan ik nog nooit heb gehoord. maakt me zoooo boos!

    hoe dan ook, ga zo door met het goede werk en maak het voor ons gemakkelijker om toegang te krijgen tot uw sites, te veel onbekende namen om te onthouden of e-mails om te bereiken. KUS. trouwens, dit heeft me een half uur gekost om op te nemen. niet goed. Oh nou ja…

Reacties zijn gesloten.