Vakantiegroeten

De MdDS Balance Disorder Foundation wil graag even bedanken voor al uw steun in 2012. Sommigen van u hebben deelgenomen aan onderzoek, hebben contact gezocht met nieuwe mensen, hebben steun verleend aan mensen die down zijn of hebben een donatie gedaan, ongeacht de grootte. Je hebt al die dingen voor elkaar gedaan terwijl de Stichting op de achtergrond talloze uren vrijwilligerswerk deed, contact opnam met medische professionals in de VS en het buitenland en op zoek was naar manieren om MdDS op de voorgrond van de medische wereld te brengen, terwijl je met verschillende niveaus van MdDS leefde . Ja, als groep hebben we onze ups en downs, maar als het moeilijk wordt, is er altijd iemand met een vriendelijk woord of een blijk van steun. In het nieuwe jaar gaat het onderzoek door, we blijven donaties inzamelen en vragen je mee te doen, maar bovenal hopen we dat je er voor elkaar bent.

Daarom wensen wij u, alle leden van het bestuur, Terri, Linda, Holly, Marilyn, Jane, Cathy, Deb en Robert, vrede, hoop, liefde en gezondheid in 2013. Of u nu de zonnewende, Chanoeka, Kerstmis observeert , Kwanza of gewoon de alledaagse mijlpalen van het leven, we wensen je het beste.

Het bestuur van de Stichting MdDS Balance Disorder
december 2012