Onze Friendraiser Store

Voor het geval u niet bekend bent, is een friendraiser een evenement dat wordt georganiseerd door een stichting of haar bestuursleden om donateurs te werven door huidige supporters een vriend te laten brengen. Het evenement is meestal een besloten privéfeest met lekker drinken, lekker eten en zelfs entertainment.

Maar we zijn niet typisch, toch? Natuurlijk genieten we van lekker drinken, lekker eten en uitgaan. Maar voor ons is een friendraiser eenvoudig. Als je een vriend bent en je helpt ons geld in te zamelen of bekendheid te geven, dan ben je een FriendRaiser. En aangezien het juni Awareness Month (JAM) is, hebben we nieuwe items aan onze Friendraiser-winkel toegevoegd om je op beide fronten te helpen.

Overhemden, petten, mokken… elk item dat in de Friendraiser-winkel wordt verkocht, stuurt een dollar de weg van de Stichting ter ondersteuning van haar doelstellingen: bewustmaking, ondersteuning van onderzoek en MdDS-patiëntenbelangenbehartiging. Wees vandaag een FriendRaiser en winkel op www.printfection.com/walk4mdds

2 reacties

Discussiebeleid
  1. Marge Hodgen

    Bedankt hiervoor, maar ik heb het bijna gemist. Een naam hebben als 'commentaar' is te algemeen. Kunt u uw e-mail in plaats daarvan 'MdDS COMMENT' hernoemen? 'commentaar' vertelt me ​​niet meteen wie je bent, en met tientallen e-mails per dag die binnenkomen, worden de e-mails waarvan ik niet meteen weet dat ze worden verwijderd en ik mis ze! Overweeg om de naam te wijzigen… Bedankt voor uw aandacht.

    1. mddsstichting

      Bedankt voor de waarschuwing, Marge. Daar waren we ons niet van bewust. We willen niet dat onze aankondigingen worden gemist, en we zullen kijken naar de beheerdersinstellingen om te zien wat we kunnen doen.

Reacties zijn gesloten.