Er is nog maar een week over voor JAM. Laten we het eindigen met een BANG!

thermometerJUL3
Gefeliciteerd!
We hebben de match gemaakt.

Het is een erg drukke en actieve June Awareness Month (JAM) geweest. Er zijn meer dan 500 professionele brochures verstuurd over de hele wereld in pogingen om het publiek en professionals voor te lichten over het Mal de Débarquement-syndroom. Veel mensen plaatsen een keer per dag informatieve berichten op hun Facebook-pagina's en anderen doneren om de inspanningen levend te houden. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze bewustmakings- en fondsenwervingscampagne van de MdDS Foundation van harte bedanken.

Donaties zullen het broodnodige MdDS-onderzoek ondersteunen. Tot nu toe hebben we $ 260 ontvangen voor de matchende uitdaging van $ 500. De deadline van 29 juni voor deze uitdaging nadert snel. Er zijn nu echter nieuwe toezeggingen beloofd! Als we tegen 1,000 juli nog eens $ 6 verdubbelen, kunnen we gemakkelijk $ 1,500 omzetten in $ 3,000. Uw hulp is essentieel ... geen enkel bedrag is te klein en alle bijdragen zullen een verschil maken. Samen kunnen we deze uitdaging aangaan.

Donaties kunnen worden verwerkt veilig op onze website of per cheque betaling verzonden naar:
  Stichting MdDS
  c / o Marilyn Josselyn
  22406 Shannondell-schijf
  Audubon, Pennsylvania 19406


Uw donaties helpen de MdDS Foundation op de volgende manieren:

 • $ 15 dekt de kosten voor een maand op de beveiligde enquêtesite
 • $ 25 stuurt 35 informatieve brochures naar een zorgverlener
 • $ 50 ondersteunt de MdDS-contactsite gedurende 4 maanden
 • $ 100 houdt onze informatieve website een jaar lang online
 • $ 120 biedt 6 uur technische / analysetijd voor één onderzoeksonderwerp
 • $ 300 betaalt een jaarlijkse vergoeding voor softwarelicenties voor beeldonderzoek
 • $ 350 biedt één rTMS-sessie X 7-8 sessies / onderwerp
 • $ 500 - $ 1000 dekt de registratiekosten voor een non-profitorganisatie om een ​​medische conferentie bij te wonen
 • $ 600 dekt één fMRI-scan op een onderzoeksonderwerp
 • $ 1,800 dekt één PET-scan op een onderzoeksonderwerp
 • $ 20,000 dekt een pilotstudie naar de etiologie van MdDS

2 reacties

Discussiebeleid
 1. katluvrmh

  dit bericht kwam met het belachelijke robotadres !!!! je wilt dat ik MIJN pc repareer om je e-mails op de juiste manier te ontvangen. sorry, zo werkt het niet! ik heb zelfs twee keer geprobeerd om dit te beantwoorden zoals het blijkt te beantwoorden, zonder succes !!! ik werk al jaren en jaren en JAREN met computers, ik ontvang e-mails van organisaties die veel groter zijn dan MdDS, en heb NOOIT e-mail ontvangen van een robot die ik ken, of als ik dat deed, was het gemakkelijk een ouder waar de e-mail werd gegenereerd !!! NOOIT van "commentaar ..." onthoud - ik heb een syndroom dat verwarring en frustratie veroorzaakt. u moet begrijpen en ik moet het gemakkelijker maken om uw e-mails te lezen - niet moeilijker! ik weet dat ik niet de enige ben die hierdoor e-mails heeft gemist ...

  1. mddsstichting

   Marge, we hebben je zojuist een e-mail gestuurd omdat we dit echt voor je willen oplossen. Terwijl we eraan werken, als iemand anders e-mails ontvangt met een andere afzendernaam dan mddsfoundation of MdDS Foundation Blog, laat het ons dan weten. E-mailmeldingen die automatisch door onze siterobot worden gegenereerd en naar abonnees van de site worden gestuurd, hebben een antwoordadres van donotreply @ wordpress en moeten de afzendernaam MdDS Foundation Blog of gewoon mddsfoundation bevatten. Ook wanneer u meldingen ontvangt, zeggen ze altijd [Nieuwe post] in de onderwerpregel. Als iemand een andere ervaring heeft, LAAT HET ONS WETEN.

Reacties zijn gesloten.