LIBR Study Recruitment: transcraniële magnetische stimulatie

Laureaat Institute for Brain Research Study
Transcraniële magnetische stimulatie voor het Mal de Débarquement-syndroom

Een onderzoeksstudie van het Laureate Institute for Brain Research (LIBR) onderzoekt het gebruik van transcraniële magnetische stimulatie (TMS) voor de behandeling van het Mal de Débarquement Syndrome (MdDS), een evenwichtsstoornis die wordt gekenmerkt door chronische schommelende duizeligheid die gewoonlijk volgt op langdurige blootstelling aan passieve beweging zoals op een boot, vliegtuig of auto. Sommige mensen kunnen de aandoening spontaan ontwikkelen. De studie werft patiënten met MdDS van 18 jaar en ouder. TMS is een niet-invasieve vorm van hersenstimulatie met behulp van een magneetspoel.

Geschiktheid omvat:
* Geen geïmplanteerd metaal, behalve tandvullingen
* Geen ernstige medische ziekte
* Geen tricyclische antidepressiva of antipsychotica gebruiken
* Geen persoonlijke of familiegeschiedenis van een epileptische aandoening
* Niet zwanger

Deelname vereist een telefonisch screeningsgesprek om de veiligheid van TMS te beoordelen. Indien gekwalificeerd om deel te nemen aan het onderzoek, omvatten de onderzoeksprocedures 1-3 MRI-scans en 2 tot 20 TMS-sessies uitgevoerd op de laureaat. De kwalificatie voor deelname aan elk deel van het onderzoek wordt bepaald door de onderzoeker.

Compensatie van $ 25 per uur wordt aangeboden voor alle onderdelen van de studie.

Neem voor meer informatie contact op met Dr. Yoon-Hee Cha en Diamond Urbano via mddsresearch@laureateinstitute.org.

#10297441.0