Persbericht: donatie van $ 150,000 om vitaal onderzoek te financieren

Schenking om vitaal onderzoek naar het Mal de Debarquement-syndroom te financieren

Shannondell, PA - 20 november 2013 - De MdDS Balance Disorder Foundation is verheugd aan te kondigen dat het een donatie van $ 150,000 heeft ontvangen van Ellen Kaye om vitaal onderzoek te financieren naar de oorzaak van en een remedie voor het Mal de Débarquement-syndroom. Deze donatie, samen met fondsen die worden gegenereerd door directe donaties aan de Stichting, zullen lopende onderzoeksinspanningen ondersteunen om hulp te bieden aan mensen met het Mal de Débarquement-syndroom, een zeldzame aandoening van bewegingsperceptie waarbij patiënten een wankelend, dobbelend gevoel hebben dat wordt passieve beweging. Hoewel het het vaakst voorkomt na elk soort reis, inclusief cruiseschepen, vliegtuigvluchten en treinreizen, kan het ook schijnbaar spontaan optreden.

In de afgelopen 5 jaar heeft de Foundation bijna $ 500,000 opgehaald om onderzoeksinspanningen te ondersteunen, zoals die van de University of California in Los Angeles, Ohio University en het Laureate Institute for Brain Research. Als resultaat van dit onderzoek wordt actuele medische informatie over deze zeldzame aandoening gegenereerd en zijn verschillende artikelen geaccepteerd als peer-reviewed publicaties voor verspreiding onder medische professionals en het publiek. (Ga naar mddsfoundation.org/biomedical-literature/ voor een volledige lijst van artikelen in wetenschappelijke tijdschriften)

Klik om dit persbericht te downloaden (pdf)

Donatie Persbericht nov2013

22 reacties

Discussiebeleid
 1. Susie

  Uw donatie betekent veel en is erg gul. Nogmaals bedankt!

 2. Janis Kahlé

  Ellen Kaye, Heel erg bedankt voor je gulle gift aan MdDS. God zegene je. Je geeft ons hoop dat er op een dag een remedie zal zijn voor dit slopende syndroom.

 3. Sandy Brignac

  Ellen Kaye, BEDANKT voor zo'n genereus geschenk. Dit geeft ons zoveel hoop op een oorzaak en een genezing. Je hebt ons net een stap dichter bij het zien van het gebeuren gegeven. Gezondheid!!!

 4. Briana

  Heel erg bedankt. Geen woord kan echt onze dankbaarheid uitdrukken. Uw vrijgevigheid geeft ons hoop dat we een stap dichter bij het vinden van een remedie voor dit levensveranderende syndroom zullen komen.

 5. Bedankt, Ellen Kaye, voor je genereuze donatie om verder onderzoek naar de oorzaak en behandeling van MdDS te financieren.

 6. Bettie Pecore

  Heel erg bedankt, Ellen Kaye, voor je geweldige donatie om de MdDS-patiënten te helpen. We kunnen niet meer dankbaar zijn!

 7. Cindy (3e timer, nog steeds rockin) SE WI.

  GOD ZEGEN jou Ellen Kaye - We zijn met zo velen van ons, we bidden dat onze goede oude tijd, toen we niet op zee waren, ons weer normaal zou voelen. Uw genereuze donatie brengt ons vreugde, dankbaarheid en hoop. Moge de Heer u zegenen met goedheid, gezondheid en zijn liefde.

 8. Julie Lipp

  Bedankt Ellen Kaye voor je gulle gift voor het onderzoek van MdDS en hopelijk een genezing. Ik hou ervan te geloven dat een genezing kan gebeuren in mijn leven, moet HOOP hebben.

 9. Polly

  We zijn allemaal zo dankbaar voor elk onderzoek dat mensen helpt bij wie pas de diagnose MdDS is gesteld - en misschien ook sommigen van ons 'oldtimers'. Gewoon weten dat iemand om iemand geeft, is heel nuttig - bedankt, bedankt, bedankt :)

 10. Karen García

  Dankje, dankje, dankje!!! Dit zal zoveel helpen bij het onderzoek dat cruciaal is om de oorzaak van deze aandoening te achterhalen en te genezen. Ik kan je niet genoeg bedanken!

 11. Linda

  Heel speciale dank aan Ellen Kaye. Uw donatie brengt ons zoveel dichter bij een beter begrip van MdDS ... de oorzaak en de genezing! Hoop drijft nog steeds.

 12. Flora Riley

  Heel erg bedankt voor zo'n genereus aanbod.

 13. Vreugde Sheerer

  God zegene je hart, Ellen. Bedankt voor het geven van hoop!

 14. Marie

  Bedankt Ellen Kaye !!!

 15. Deb

  Bedankt, Ellen Kaye. Door jou zal het onderzoek de goede kant opgaan.

 16. Andrea

  Ellen Kaye, bedankt !!!!!!!!!!!!!!!! Een geweldig, prachtig geschenk.

 17. Eileen Fitzgerald

  Dit is geweldig nieuws! Ellen, heel erg bedankt voor je gulle gift. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel dit voor zo velen van ons betekent.

 18. Terrie

  Ellen Kaye, We zijn zo dankbaar voor je genereuze steun. We bidden om een ​​oorzaak en genezing te vinden. Ik heb twee keer de diagnose MdDS gekregen. Ik leef er al 4 jaar mee. Mensen zoals jij zijn een zegen. Terrie

 19. Angela Ghilarducci

  Bedankt Ellen voor je gulle en ondersteunende donatie. Het zou zo leuk zijn om gewoon door een MD te worden erkend als een echte stoornis in plaats van op een dag gewoon gek. Bedankt dat je ons een stap dichterbij hebt gebracht.

 20. Tamara

  Beste, geweldige, genereuze Ellen: Heel erg bedankt voor je overweldigend genereuze donatie om ons allemaal te helpen die aan deze aandoening lijden. Het brengt tranen in mijn ogen om te beseffen dat iemand zo zorgzaam en bereid kan zijn om op deze manier te helpen. Ik wou dat ik meer kon doen dan alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben. Over de GEHELE wereld zijn mensen die op een dag zullen worden geholpen door het onderzoek dat u helpt financieren. Ik hoop dat als je dat weet, je tot in de puntjes van je tenen wordt gekieteld. Moge uw vrijgevigheid op vele manieren aan u worden teruggegeven.

 21. Marla Cruise

  Bedankt Ellen Kaye voor je meest genereuze donatie voor onderzoek naar de oorzaak en genezing van MdDS.

 22. Goed nieuws!!! Ik hoop dat een deel van het onderzoeksgeld naar Florida kan worden gestuurd. We hebben veel plaatsen die onderzoek doen, waaronder de Mayo Clinic in Jacksonville, maar niemand erkent hier zelfs maar dat er zo'n ziekte bestaat. Ik verlang naar de dag ...

Reacties zijn gesloten.