Opwarmen voor de uitdaging!

GOED WERK. Met behulp van Corporate Matching hebben we ons doel overtroffen!
GOED WERK. Met behulp van Corporate Matching hebben we ons doel overtroffen!

AANKONDIGING: Twee van de vaste supporters van de Stichting hebben een Winter Warm-Up Challenge gewonnen. Samen zullen ze elke gedoneerde dollar matchen, dollar-voor-dollar tot $ 1,000!

Donaties financieren vitaal onderzoek naar de oorzaak en genezing van het Mal de Débarquement Syndroom. Een resultaat van dit onderzoek is dat er actuele medische informatie over MdDS wordt gegenereerd, wat op zijn beurt het bewustzijn van onze zeldzame aandoening vergroot.

Het geld voor de Winter Warm-Up Challenge moet uiterlijk 20 januari 2014 zijn opgehaald, dus doneer alstublieft vandaag en help ons het kwik te verplaatsen. Gebruik de PayPal-knop hieronder of klik hier voor andere opties.