Onze zeldzame aandoening met de vreemde Franse naam

JAMprofielfoto-2

Juni is de MdDS Awareness Month, dus de Stichting en haar vrijwilligers hebben dubbel hard gewerkt om de bekendheid van het Mal de Débarquement Syndroom te vergroten. Onze zeldzame aandoening met de vreemde Franse naam wordt nu erkend door organisaties zoals de NIH, NORTH en, onlangs, de Stichting Zeldzame Ziekte Verenigde. Maar we moeten nog harder werken zodat het grote publiek het ook herkent.

We posten dagelijks op Twitter en Facebook om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken. Als je onze dagelijkse updates hebt gemist, kun je bijpraten door op een van de onderstaande pictogrammen te klikken.

FaceBook_128x128
Zie onze dagelijkse berichten op Facebook.
twitter_128x128
Blijf op de hoogte van onze dagelijkse #mddsJAM Tweets.

Om ervoor te zorgen dat u geen toekomstige updates mist, moet u onze Facebook pagina Samen Volg ons op Twitter.

Help ons alstublieft om van juni onze beste Awareness Month ooit te maken. Delen en opnieuw posten op uw sociale netwerken kan daarbij helpen. Dank je.