27 september: 4e jaarlijkse Awareness Walk

Doe mee met de wandeling naar Stop the Rock! Dit jaar wordt de MdDS-wandeling - en leuke run - georganiseerd in Pennsylvania, de thuisstaat van de president van de Stichting, Marilyn Josselyn. De wandeling wordt onafhankelijk georganiseerd door onze fantastische vrijwilligers in Harrisburg en is gepland voor 27 september. Het is een ontspannen route van 3 km en de paden bij het prachtige Shank Park zijn kinderwagen- en hondvriendelijk.

Het is ook een Cyberwalk! Zoals altijd is de Walk virtueel en kun je bij ons aansluiten als cyberwalker waar dan ook je bent toevallig op 27 september. Als je op een andere datum moet lopen, werkt dat ook. We zeggen alleen dat je de Walk Series 2014 begint als je eerder loopt, of de serie verlengt als je later loopt!

Neem stappen om MdDS te verslaan en registreer vandaag nog.

We openen de registratie vroegtijdig om tijd te maken voor het maken van reisarrangementen. Voor degenen met MdDS kan het reizen extra aandacht en planning vergen.

Gebruik de onderstaande knoppen om dit te delen met uw sociale netwerken.