Eindelijk beschikbaar! Awareness Bracelets voor MdDS

STR_armband2
Met de hulp van een aantal geweldige vrijwilligers is er nu een MdDS-bewustmakingsarmband! Het was een interessante leerervaring, maar het ontwerp, de productie en de Amerikaanse verzendingshindernissen zijn allemaal overwogen en we zijn nu klaar om ze uit te rollen voor het publiek! *

Om een ​​te ontvangen Stop de rots! armband, doe gewoon een donatie van $ 20 of meer via de onderstaande knop, en we sturen een armband - zolang de voorraad strekt - naar het postadres dat is gekoppeld aan uw PayPal-betaling. U ontvangt ook onze onlangs bijgewerkte brochure, een geweldig bewustmakingsinstrument dat u met uw arts kunt delen.
x-klik-but21

In de geest van Dinsdag geven, doe alstublieft vandaag uw donatie. Gebruik dan onderstaande knoppen om deze blogpost op je sociale netwerken te delen en gebruik de hashtag #GivingTuesday.

* De armband is alleen beschikbaar als bedankje voor donaties die alleen via PayPal zijn gedaan. Alleen inwoners van de VS. Voorraden zijn beperkt.