Doe de wedstrijd en juich op het geven van dinsdag

Geven-di-logoDinsdag geven is snel de grootste donatiedag op de liefdadigheidskalender geworden en dit jaar kondigen we met genoegen een 24-uurs Matching Challenge aan. Voor elke dollar die vandaag, 12/1, wordt gedoneerd, zal een speciale donateur deze tot $ 500 verdubbelen. We moeten minimaal $ 500 inzamelen om de match te maken. Gebruik deze link om vandaag te doneren en een extra donatie van 1% zal worden gedaan door PayPal.

PayPal wil van deze Giving Tuesday de grootste in de geschiedenis maken, dus vanaf vandaag zullen ze 1% van elke donatie van minimaal $ 10 USD verdubbelen via het PayPal Giving Fund. PayPal zal toevoegen 1% fvan 1 december tot en met 31 december 2015, zodat goede doelen krijgen 101% van elke donatie via het Fonds maar als jij een donatie van $ 10 of meer op Giving Tuesday, vandaag, kunt u misschien helpen een GUINNESS WORLD RECORDS titel: Binnen 24 uur het meeste geld ingezameld voor het goede doel!

De MdDS Foundation is een erkende liefdadigheidsinstelling van het PayPal Giving Fund waarmee donaties gratis worden verwerkt. Alle schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar zoals wettelijk is toegestaan. De MdDS Foundation is een vrijwilliger 501 (c) (3) en de jaarlijkse overheadkosten bedragen minder dan 4% van de activiteiten.