Vrijwilligersspotlight: Breanna

Het is de Nationale Vrijwilligersweek! Vandaag laten we Breanna een licht schijnen door haar verhaal en ervaring met jou te delen.


IMG_0004Hallo, mijn naam is Breanna Larsen en ik ben een tweeëntwintigjarige inheemse Texaan die graag tijd doorbrengt met mijn familie en vrienden, avonturen beleeft, met mijn puppy's speelt en probeert overal waar ik ga een beetje sprankeling te verspreiden.

Ik maakte kennis met het Mal de Debarquement Syndrome door mijn vriend Summer. Toen ik met Summer op de middelbare school zat, boden we vrijwillig aan om te helpen met een MdDS-evenement dat haar tante, Terri, organiseerde. Na dat evenement werd ik Facebook-vrienden met Terri en zag door haar berichten hoe het leven met MdDS eruit ziet. Ze introduceerde mij, en al haar andere Facebook-vrienden, over hoe het leven is met MdDS en de worstelingen en uitdagingen die mensen met MdDS hebben.

Naarmate ik ouder en volwassener werd als persoon en met mijn eigen ervaring met diabetes, voelde ik me meer genoodzaakt om het bewustzijn voor andere chronische syndromen, ziekten en aandoeningen te vergroten. Nadat ik als stagiair Communicatie voor een non-profitorganisatie had gewerkt en was afgestudeerd met mijn bachelor aan de Universiteit van Houston, besloot ik Terri te vragen om te helpen met mijn sollicitatievaardigheden, mijn cv te bekritiseren en me in het algemeen enkele tips te geven over de professionele wereld waarin Ik stond op het punt om aan boord te gaan.

Terri bood fantastisch advies en tijdens een van onze bijeenkomsten stelde ze voor dat ik me zou aanmelden bij de vrijwilligersgroep van de MdDS Foundation, om mijn professionele vaardigheden zonder winstoogmerk te verbeteren en om nieuwe ervaringen en inzichten op te doen door met een nieuwe groep mensen te werken.

Tijdens mijn tijd als vrijwilliger bij de MdDS Foundation, deelde ik posts op sociale media over MdDS en pleitte ik voor de toename van bewustzijn en financiële steun voor mensen met MdDS. Ik verzamelde ook een lijst van de meest gerenommeerde artsen in de Verenigde Staten en stuurde hen brieven waarin ik pleitte voor deelname aan dieper onderzoek naar MdDS en hen bewust te maken van het ondersteuningssysteem dat de MdDS Foundation biedt aan iedereen die door MdDS wordt getroffen. Door mijn tijd als vrijwilliger bij de vrijwilligersgroep van de MdDS Foundation heb ik waardevolle lessen geleerd in filantropische activiteiten en professionele inspanningen.

Sinds ik vrijwilligerswerk deed bij de MdDS Foundation, heb ik een verkoop binnendienst aanvaard bij Medtronic Diabetes, een productie- en distributiebedrijf voor medische apparatuur. Ik werk rechtstreeks samen met onze diabetespatiënten en help hen over te stappen op insulinepomptherapie. Mijn tijd als vrijwilliger bij de Stichting heeft mij enorm geholpen in mijn huidige carrière in interactie met mensen met chronische ziekten.

Sluit je bij ons aan om Breanna te bedanken voor het feit dat ze zo'n geweldige vrijwilliger is. Deel deze spot met onderstaande buttons.


Op zoek naar mogelijkheden voor vrijwilligers? Van sociale media tot het bereik van zorgverleners, we hebben er veel! Kansen ontdekken. We wachten om van u te horen!

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Hallo.
  Ik ben een Japanse blogger.
  Ik geef voor het eerst commentaar aan het buitenland.
  Ik kan geen Engelse zin schrijven.
  Ik schrijf dit door vertaalsoftware.

  Het symptoom van Mdd lijkt op mijn symptoom. symptoom is vergelijkbaar.
  De oorzaak van mijn symptoom was hypovolemie van hersenvocht.
  mijn blog → http: //mynou.info/unidentified-symptom
  De titel van de blog is "RIKABA ~ het herstel van mijn cerebrospinale vloeistof hypovolemie"

 2. Aniek

  Hoi Dawn
  Had je hersenmist met je symptomen, hoe ruig voel je je nu? Neem je medicijnen b4 u reizen vliegen langere autoritten etc
  Hoop je goed

 3. Andy Mobberly

  inspirerend besef ik nu dat ik dezelfde aandoening heb. Ik ben te veel gps geweest (ik woon in het VK). en ben net naar een duizelige zorgkliniek gegaan waar hij ook zegt dat ik MdDS heb. Ik rock al jaren en kan niet lang staan. toen in april kon ik niet uit bed komen en de kamer stuiterde en ik ook. Heel beangstigend was ik DX met Vestibule Neuritis. veel medicijnen maar het mocht allemaal niet baten. Mijn enige opluchting is het autorijden. Ik onderga momenteel een hertraining van mijn hersenen om mezelf stabiel te houden met de duizelige kliniek. het is de eerste keer in alle gezondheidsbezoeken die ik heb gehad dat iemand heeft gezegd wat ik werkelijk heb. Ik ga misschien naar een acupunctuurkliniek omdat het echt het proberen waard is. Ik ben het zo zat om dit leven van angst om te vallen te leven, vooral als ik alleen leef.

 4. Dawn Samson

  Na thuiskomst van een 7-daagse cruise in mei 2016, leed ik opnieuw aan wat bekend staat als MdDS, Mal de Debarquement Syndrome. Ik noemde het EXTREME duizeligheid op een achtbaan. Ik wist dat ik dit vreselijke syndroom gewoon niet meer aankon, dus zocht ik hulp bij Dr. James K. Tang, Chinese acupuncturist in Arlington, Texas. Hij hielp me waar geen enkele andere dokter het kon of kon. Bij mijn eerste bezoek aan Dr. Tang liep ik zijn kantoor binnen alsof ik dronken was, terwijl ik me aan de muren / meubels vasthield om in evenwicht te blijven. Hij deed electro-acupunctuur voor duizeligheid / evenwicht. Na dat bezoek liep ik naar buiten zonder de muren / meubels vast te houden, nog steeds een beetje duizelig, maar niets zoals ik eerst binnenkwam. Na mijn tweede bezoek was mijn wereld weer helemaal normaal! Het zwaaien, dobberen was helemaal weg. Ik ging nog twee keer terug om er zeker van te zijn dat de behandeling vastliep. Ik nam geen enkele kans dat de symptomen terugkwamen!
  Eerder, vorig jaar, had ik in mei 5 ongeveer 2015 maanden een verstoord evenwicht gehad dat ongeordend was. Het begon toen ik thuiskwam van een 4-daagse cruise. Ik zocht hulp bij mijn huisarts, VA-arts, KNO-arts en een andere arts. Ze haalden allemaal gewoon hun schouders op, zeiden dat ze nooit van de problemen die ik had gehoord hadden en negeerden mijn klachten. Ik stond hier praktisch alleen voor. Ik zag ook mijn chiropractor, hij probeerde het tenminste. Maar ik bleef heen en weer zwaaien en heen en weer dobberen. Andere problemen waren dat ik geen tv kon kijken of langer dan 5 minuten naar een computerscherm kon kijken. Lezen was nog erger. Alles voor me zou gaan zwaaien of dobberen, het was vreselijk. De enige remedie die zou helpen, hoe gek het ook mag klinken ... was om in mijn auto te rijden! Maandenlang had ik mijn symptomen onderzocht en alles wat ik las, wees op MdDS. Na ongeveer vijf maanden lijden met deze misselijkmakende symptomen verdween het uiteindelijk. Was het omdat de chiropractor me hielp? Misschien, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen. Alles wat ik had gelezen, vertelde me dat ik uit de buurt moest blijven van boten, vliegen, liften, roltrappen of zelfs naar het strand. Zoals je kunt zien, heb ik niet geluisterd. Vanaf nu zal ik, voordat ik op vakantie ga, een afspraak met Dr. Tang maken voor wanneer ik terugkom van vakantie aan het water, vliegen of iets anders dat mijn wereld doet zwaaien of dobberen.

  Ik ben zo blij dat dit me heeft geholpen. Ik wilde gewoon mijn verhaal delen. Dr. Tang beloofde niets toen ik hem voor het eerst ontmoette. Hij is gewoon een heel bescheiden dokter uit China die me heeft kunnen helpen.

Reacties zijn gesloten.