Dingen die mensen moeten weten over mensen die lijden aan MAV / MdDS / chronische duizeligheid.

Als je deze woorden van wijsheid op onze Facebook-pagina hebt gemist, deelt een oude vriend, Abby, een goed inzicht in dit bericht. Lees, deel en pak die duimen omhoog!

Deel alsjeblieft om te laten zien dat je om hem geeft!

WOORDEN VAN WIJSHEID VOOR GEZIN EN VRIENDEN

Dingen die mensen moeten weten over mensen die lijden aan MdDS / MAV / chronische duizeligheid. Door Abby Lane Pankey

1.) We negeren je niet of luisteren niet naar je, het is alleen dat we ons meer zorgen maken over omvallen dan wat je te zeggen hebt.
2.) Geloof me, ik ben net zo ziek van duizeligheid als jij van mij die klaagt over duizeligheid.
3.) Ik make-up opdoen en mijn haar borstelen is het equivalent van het lopen van een marathon.
4.) Als je me vertelt dat je eerder duizeligheid hebt gehad, en je weet hoe het voelt, kun je mogelijk in je keel gestoten worden.
5.) Je boot maakt geen indruk op mij, ik leef al een tijdje mentaal op één.
6.) De kans dat ik de supermarkt uitloop is extreem groot.
7.) Als uw huis 10 verschillende patronen heeft en een felle kleur heeft, kunnen we geen vrienden zijn.
8.) Als je blijft praten nadat ik je heb verteld dat ik hoofddruk heb, kunnen we geen vrienden zijn.
9.) Van het toilet vallen is niet zo erg.
10.) Paniekaanvallen zijn een manier van leven.
11.) Ik weet meer over mijn ziekte dan de meeste artsen.
12.) Mensen die hiermee werken, moeten het dubbele krijgen van wat ze verdienen.
13.) Als ik ooit beter word, zijn de eerste mensen die ik bedank online, die nooit aan mijn symptomen hebben getwijfeld, die er altijd waren, van wie ik hou.
#waarheid #MdDS #maldebarquement #MAV #zeldzame ziekten #patiëntadvocaten
@mddsfoundation.org

3 reacties

Discussiebeleid
 1. Na een dozijn of vijftien jaar leven (als het zo genoemd kan worden) met deze ziekte en zo weinig hulp van de medische gemeenschap, vond ik chiropractie. Om een ​​lang verhaal kort te maken, blijkbaar heeft een oude verwonding aan mijn C-wervelkolom de MdDS veroorzaakt! Na vele sessies met een chiropractor vind ik eindelijk wat verlichting van de kwelling! Misschien kunt u ook geholpen worden - wat heeft u te verliezen?

  1. jean

   Hallo catluvrmh… Je verhaal klinkt net als ik.
   Ook ik lijd al meer dan 15 jaar aan een duizeligheidsstoornis waarvan ik denk dat het meer op het Mal debarquement-syndroom lijkt ... en ik had een nekletsel voordat dit begon en dacht er niet al te veel over na.
   Maar toen begon mijn nek in de loop van de jaren steeds meer pijn te doen en nu draag ik een zachte halskraag om mijn hoofd stabiel te houden, wat helpt bij mijn duizeligheid. Ik heb veel MRI's van mijn cervicale wervelkolom gehad en de doktoren zien niet echt iets in de MRI's dat de duizeligheid zou kunnen veroorzaken. Ze zeggen dat als ik een aandoening had in het cervicale ruggenmerg, dit mijn armen en handen zou aantasten en niet omhoog zou gaan naar het hoofd en de hersenen. Maar dat geloof ik niet, omdat het zwemgevoel en het uit balans raken en het schommelen dat ik in mijn hoofd heb, voelt alsof er een gebrek is aan circulatie van de bloedstroom of zuurstof naar mijn hersenen vanuit mijn nekgebied. Ik heb hiervoor nog nooit een chiropractor gezien en ik ben bijna bang om dat te doen omdat je zoveel slechte verhalen hoort over chiropractoren die je ruggengraat aanpassen en meer schade aanrichten.
   Welk type chiropractor zag u en waarom voelde hij dat uw C-wervelkolom uw duizeligheid veroorzaakte? Ik zou graag meer informatie hierover willen krijgen en iedereen die dit heeft meegemaakt en verlichting heeft gevonden, zou mij erg behulpzaam zijn. Heel erg bedankt en ik hoop dat je opluchting blijft krijgen en je beter gaat voelen, want ik weet dat zo lang lijden als ik het ellendigste bestaan ​​is dat mogelijk is! Bedankt!
   jean

 2. Judith Loree

  Ik heb nu al 31/2 jaar MdD's en ik vond het zo leuk om te lezen over hoe iemand anders die leed aan deze afschuwelijke 'zeldzame' ziekte, zoals ze het noemen, zich voelde over sommige van die problemen. Bedankt voor het delen van die problemen die we allemaal delen en elke dag behandelen. & we blijven gewoon doorgaan met onze wabbly manier om degenen rond te vertellen hoe erg het is & ze hebben gewoon geen idee hoe het is om in een wereld van MdDS te leven. Het is moeilijk om alleen maar aan te kleden en simpele dingen te doen, wordt zo moeilijk, want ja, ons hoofd voelt alsof het opblaast en we kunnen ons niet concentreren en krijgen de schuld voor niet luisteren of een andere onattente reactie! & de misselijkheid wordt zo erg van de duizeligheid dat we niet eens uit bed kunnen komen. Ik ben blij te horen van meer patiënten met deze "wonderbaarlijke" slopende aandoening. Ik denk dat het ons allemaal zal helpen als we ons verenigen om de wereld meer bewust te maken van deze toestand en hoe moeilijk het leven elke dag is om met al zijn prachtige problemen om te gaan. Nogmaals bedankt voor het delen en laat ons allemaal verenigen en deze toestand verslaan! - Judy:)

Reacties zijn gesloten.