Speciale aankondiging en ere-donaties

gtballon1129
AANKONDIGING FUNDRAISER

We beginnen onze grootste inzamelingsactie van het jaar met een donatie van $ 1,000! Om precies te zijn, $ 1,365 dankzij Julie Lipp. Terwijl Julie dit geld inzamelde onder haar familie en vrienden - ENORM DANK AAN JULLIE - sluit de MdDS Foundation zich bij andere non-profitorganisaties aan voor een Giving Tuesday-viering op Razoo. Razoo is het platform dat we vorig jaar hebben gebruikt om bijna $ 10,000 op te halen in één dag. Met jouw hulp kunnen we dit jaar nog meer inzamelen. $ 40,000 is nodig om het MdDS-onderzoek nog een jaar te ondersteunen, dus laten we geld inzamelen!

Twee manieren waarop u kunt helpen

mdds-kalkoenDe eenvoudigste manier is simpelweg een donatie doen op onze Razoo-pagina. Als je Thanksgiving in de VS viert, is de voorgestelde donatie de prijs van je Thanksgiving-kalkoen. Maar waarom kom je niet samen met vrienden en familie om te “Dine & Donate”? Gebruik de ondersteuningsgroepen om MdDS-vrienden bij u in de buurt te vinden en vier #GivingTuesday tijdens een maaltijd. Vervolgens betaalt elke deelnemer de kosten van zijn maaltijdkosten als een donatie. Voel je vrij om vroeg te dineren voor MdDS, want deze inzamelingsactie eindigt op 11-30.

Vanaf half november maakt elke schenking die vooraf wordt gedaan en gepland voor Giving Tuesday, de Foundation in aanmerking voor het winnen van geldprijzen. Details worden bekendgemaakt zodra ze beschikbaar zijn. Wat we nu weten is:

  • Individuen die hun eigen inzamelingspagina opzetten nu, om ons goede doel te steunen, is een zekere manier om ons te helpen ons doel te bereiken - bezoek onze pagina om de doelmeter te zien stijgen.
  • Elke inzamelingsactie die op Facebook deelt met de hashtag #razoopromo, vergroot onze kansen om te winnen. (Vorig jaar wonnen we ongeveer $ 700.)

Wilt u zich alsjeblieft bij ons voegen op Giving Tuesday en ons helpen met onze missie om een ​​remedie voor MdDS te vinden?

Klik of tik op de onderstaande foto om mee te doen aan Giving Tuesday.Giving_tuesday_joinus
https://www.razoo.com/us/story/Rocking-Our-Way-To-40k-1

Dank jeNogmaals, we willen Julie Lipp, haar familie en haar vrienden bedanken voor hun genereuze donaties om onze #GivingTuesday-inzamelingsactie te starten, Rocking Our Way To $ 40K.

Cindy Abel
Jeffrey Beam
Wendy Dumke
Jeff Herlache
Paul Jolly
Brenda Latz
Cynthia Lipp
Kristi Lipp
Randy Lipp
Becky en Clark Longsine
Robert Longsine
Nando Eigenschappen LLC
Maria Soet
Stephanie Thom

Eer donaties
Marilyn en Roger Josselyn - Ter ere van het huwelijk van Allyssa en Matt Russo.
Marilyn en Roger Josselyn - Ik wens Terri en Mike veel succes in hun nieuwe huis!
Een eerbetoon is een zinvolle manier om een ​​speciaal iemand te eren of te herdenken. Uw gift weerspiegelt uw verlangen om een ​​blijvende impact te hebben op het leven van anderen, net zoals uw honoree dat voor u heeft gedaan. Als u een donatie wilt doen ter ere of nagedachtenis aan iemand of een gelegenheid, gebruik dan het Memorial of Honor Donation Form (downloadbare PDF) en mail naar:

Stichting MdDS
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell-schijf
Audubon, Pennsylvania 19403

Je kunt ook gebruik maken van Pay Pal en gebruik het veld Doel om uw donatie-inzet achter te laten. Uw toewijding zal worden erkend in onze volgende nieuwsbrief en bevestigingspost.

PS: Terwijl je aan je persoonlijke fondsenwerving werkt, werken we aan een andere speciale aankondiging die zal worden gedaan wanneer we de grens van $ 20,000 bereiken.