HOU OP! en laten vallen. dat. Pompoen. Kruid. Latte.

icon-matching-beursAANKONDIGING: de volgende $ 20,000 die wordt opgehaald via onze "Rocking Our Way to $ 40K" -inzamelingsactie wordt verdubbeld door een anonieme donateur. De match-challenge eindigt 11/30 dus uw donatie verdubbelen, en doneer vandaag.

MAAR WACHT, ER IS MEER!
Vanaf vandaag, elke keer dat een donateur doneert via onze "Rocking Our Way to $ 40K" -inzamelingspagina, mogelijk gemaakt door Razoo, komt onze Foundation in aanmerking voor meer dan $ 15,000 aan geldprijzen om onze zaak te bevorderen. Donaties moeten zo worden gepland dat ze meetellen voor of plaatsvinden op Giving Tuesday, om bij te dragen aan het in aanmerking komen voor de prijs. We zitten in de laatste week van deze inzamelingsactie, dus plan alstublieft nu uw donaties en laat ze meetellen voor Giving Tuesday 29 november.

De non-profitorganisatie met de meeste dollars die is opgehaald tegen de tijd dat #GivingTuesday om 12:00 uur op 29 november begint, wint een $ 500 prijs. Dus laat die Pumpkin Spice Latte vallen en ga aan de slag met de onderstaande deelknoppen. (Als u ze niet ziet, klikt u op hier.)

gheader


Prijsdetails zijn te vinden hier.