Belangrijk Awareness News; Deadline overeenkomende uitdaging

In de geest van Giving Tuesday wil de MdDS Balance Disorder Foundation belangrijk nieuws delen. In het komende jaar zal de MdDS Foundation de begunstigde zijn van een gerichte donatie van $ 100,000, met als enig doel de bekendheid van MdDS in de medische gemeenschap en de algemene bevolking te vergroten. Door samen te werken met een professionele PR-firma, zal de stichting, samen met de donateur, in een positie verkeren om instrumenten te ontwikkelen die nodig zijn voor deze educatieve inspanningen en tegelijkertijd de aanwezigheid op sociale media te verbeteren. Deze omvangrijke schenking wordt enorm gewaardeerd. Meer informatie zal worden gedeeld terwijl deze zich ontwikkelt.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Blijf de huidige #GivingTuesday-inzamelingsactie steunen om het onderzoek vooruit te helpen. Niet alleen zal de non-profitorganisatie met de meeste ingezamelde dollars wanneer #GivingTuesday begint een prijs van $ 500 winnen, we hebben ook een $ 20,000 Matching Challenge waarmee je je donatie kunt verdubbelen. De wedstrijd moet tegen het einde van Giving Tuesday zijn bereikt. Het is een wereldwijde dag van geven, 24 uur per dag.

Volg de bitly-link om lid te worden van de #GivingTuesday-beweging en te helpen een remedie voor MdDS te vinden: bit.ly/rockingourway

Het werk achter de schermen gaat elke dag door!
Stichting MdDS Balance Disorder


Vond je dit bericht leuk? Deel het!