⏱️ Aftellen tot zeldzame ziektedag: 35 dagen

Voor het geval je het gemist hebt: De MdDS Awareness Store staat open voor bedrijven. Van wenskaarten tot grafische T-shirts, er is een grote verscheidenheid aan items beschikbaar.  

screen-shot-2017-01-23-at-1-58-58-pm

NIEUW DEZE MAAND: Verzameling zeldzame ziektedag

Koop vandaag een "Handprints" (officieel logo voor Rare Disease Day) of ander bewustmakingsshirt en draag het met trots op 28 februari 2016. Als het koud is in jouw deel van de wereld op Rare Disease Day, is een hoodie perfect.

PAS HET AAN! Alles in de MdDS Awareness Store-winkel kan worden aangepast. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar stijl- en kleuropties, evenals naar tekstopties om uw eigen bericht in te drukken. Als u echter iets anders wilt, vraag het dan gewoon. Onze winkelvrijwilligers blijven items toevoegen als hun MdDS dat toelaat.

Hier is een steekproef om u op weg te helpen.

Zeldzame Ziekte Dag American Apparel Fine T-Shirt

Zeldzame ziektedag, personaliseer alles, ronde knop

Zorg ervoor dat u de bovenkant van het scherm bekijkt op www.zazzle.com/mddsfoundation voor kortingscodes. Vandaag zal ZAZZSENDLOVE je 15% besparen op de hele site. Er worden regelmatig verschillende categorieën verkocht, dus u hoeft nooit de volledige prijs te betalen.

Winkel vandaag nog in de winkel: www.zazzle.com/mddsfoundation

LET OP: Internationale verzending kan wel 21 dagen duren, dus bestel snel!