1 ding dat je NU kunt doen om MdDS te verslaan

"Als er iets verwarrend is, vraag dan gewoon om hulp." Dat is de regel in mijn huis. Het is een hulpmiddel voor het overleven van MdDS. Het enige probleem is dat als je hersenen wazig zijn, je waarschijnlijk niet beseft dat je in de war bent. Zo kwam het dat ik de auto op een parkeerplaats liet rennen en een paar straten verderop naar een andere winkel liep. Dat was jaren geleden en terwijl mijn bewegingssymptomen volledig zijn afgenomen, blijft de cognitieve stoornis hangen. Ik weet dat ik nog steeds hulp nodig heb.

Dus ik vraag het. Help je me om MdDS te verslaan?

Als je ooit de website van de Foundation hebt gebruikt en het nuttig hebt gevonden, kun je vandaag iets doen dat ervoor zorgt dat het een waardevol hulpmiddel blijft voor anderen die net MdDS ontdekken.

VRIJWILLIGERSWERK

De Stichting werft actief vrijwilligers om te helpen bij het bijwerken van de lijst met artsen die als openbare bron op haar website wordt aangeboden. Updaten houdt slechts twee dingen in:

  • contact opnemen met elke praktijk om ervoor te zorgen dat ze op de lijst willen worden opgenomen
  • ervoor te zorgen dat elke vermelding compleet en nauwkeurig is

Dit project bestaat voornamelijk uit telefoneren of e-mails versturen. Aanvullende vereisten zijn als volgt:

  • Vrijwilligers moeten hun opdracht uiterlijk kunnen voltooien midden mei. Deadline verlengd tot eind juni! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen dat u kunt helpen, kan dit slechts 10 of 100 zijn.
  • Vrijwilliger moet zelfstandig ontbrekende informatie kunnen vinden. Support Group-leden geven soms aanbevelingen zonder contactgegevens. Hersenen mist?
  • Moet volhardend zijn en bereid zijn vervolgacties te ondernemen.
  • Bekendheid met Excel of een ander spreadsheetprogramma is vereist.

De Stichting zal toegang verlenen tot een centrale database die vrijwilligers zelf zullen aanpassen. We zullen u ook voorzien van een vooraf geschreven bericht dat u kunt gebruiken wanneer u per e-mail contact opneemt met praktijken, en opsommingstekens voor telefoontjes. Het spijt ons dat we geen vergoeding kunnen bieden voor gemaakte onkosten, maar we zouden graag uw naam en foto opnemen in een blogbericht waarin we SUCCES verklaren.

Hoe kan vrijwilligerswerk MdDS helpen verslaan? Naast het actualiseren van de lijst werken we aan een revisie van de gehele website. Ons doel is om medische professionals aan te moedigen ter plaatse te blijven en meer te weten te komen over MdDS. Uw vrijwilligerswerk kan helpen om een ​​lijst van hoge kwaliteit te garanderen waarop artsen willen worden opgenomen en een website die zij waardevol vinden. Ze blijven, ze leren, ze helpen ons. Zinvol?

Alstublieft contact opnemen. als je klaar bent om vrijwilligerswerk te doen. Maandag is Go Day!

Bedankt namens de MdDS Foundation,
hulstB
Content Manager
mddsfoundation.org (website)
mddsfoundation.blog (deze blog)
Door vlucht geactiveerde MdDS • Dx'd 2007