JAM. Verspreid het!

Jampotten

Wist je dat juni onze Bewustmakingsmaand is? Nou, nu doe je dat en we willen graag dat je je bij deze JAM aansluit. MdDS Foundation informatief brochures zijn een geweldige manier om het woord te verspreiden en anderen voor te lichten over MdDS. Om gratis brochures te ontvangen, stuurt u een e-mail met uw volledige postadres en de benodigde hoeveelheid naar brochures@mddsfoundation.org.

Sinds JAM 2016 hebben vrijwilligers meer dan 750 brochures verstuurd naar adressen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Met een grote mailing in de boeken voor medische professionals in die landen plus Zuid-Afrika, moeten we nieuwe brochures drukken!

Als u een donatie wilt doen om de druk- en verzendkosten te helpen compenseren, vergeet dan niet dat het GevenFonds is een kosteloze manier om uw geschenk naar de Stichting te sturen.

Vanaf de onderkant van onze JAM-potten, BEDANKT!


Deel dit bericht met behulp van de onderstaande knoppen. 👇

2 reacties

Discussiebeleid
  1. Becky Russel

    Mijn MdDS-symptomen waren vandaag hoog, dus ik gebeurde opnieuw met Google. Zag site claimt genezing van 22 of 23 mensen uit een studie van 24 op Mt. Sinai in 2014. Worden mensen genezen ?! Ik werd in 2010 gediagnosticeerd na een cruise van 2009 dagen in 10. Zou reizen voor elke kans op genezing !!

Reacties zijn gesloten.