Eer & In Memoriam Donaties

Een eerbetoon is een zinvolle manier om een ​​speciaal iemand te eren of te herinneren. Uw geschenk weerspiegelt uw verlangen om een ​​blijvende impact te hebben op het leven van anderen, net zoals uw edelachtbare voor u heeft gedaan. We danken het volgende voor hun geschenk ter ere van een speciaal persoon of ter nagedachtenis van een geliefde.

Eer donaties
Marlton Woman's Club - ter ere van Irene Hartman.
Lisa Tomas - Gefeliciteerd, Terri.

Memorial donaties
Mevrouw Nancy Cohen - ter nagedachtenis aan Seymour Cohen.
Carmen en Susan Russo - ter nagedachtenis aan Lillian Samoluk.
Michael & Beth Singer - ter nagedachtenis aan Seymour Cohen.

Als u een speciaal iemand heeft die u wilt eren, overweeg dan om een ​​donatie te doen in hun naam. Gewoon gebruiken Pay Pal en typ je toewijding in het veld 'Schrijf een notitie' of stuur je eerbetoon per post met een herdenkings- of eer-donatieformulier (downloadbare PDF) Verzenden naar:

Stichting MdDS
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, Pennsylvania 19403

Uw toewijding zal worden erkend in onze volgende nieuwsbrief en bevestigingspost.