Deze Giving dinsdag bij de MdDS Foundation

AANKONDIGING: 10.27.2017 - De Gates Foundation koppelt donaties aan Amerikaanse non-profitorganisaties met Facebook op Giving Tuesday. Facebook ziet die dag ook af van vergoedingen voor donaties, dus plan een herinnering voor Giving Tuesday, 11/28/20017 in je agenda om te doneren via onze fondsenwervingspagina op Facebook.

Op Giving dinsdag zijn we gefocust op ons doel om patiënten te helpen een snelle en nauwkeurige diagnose te krijgen.

We lanceren een direct mail-campagne om het MdDS-bewustzijn onder artsen te vergroten, vooral degenen die zich in de beginfase van hun carrière bevinden en op zoek zijn naar een specifieke richting die ze kunnen inslaan. Deze jonge neurologen, otologen, neuro-otologen, audiologen, KNO-artsen en hun academische professoren zullen onze bijgewerkte informatiebrochure en educatieve in-een-oogopslagkaart ontvangen die speciaal voor hen is ontworpen.

Om ons doel te bereiken, houden we een inzamelingsactie tot 28 november 2017 - GivingTuesday. Als je op Facebook zit, kan je donatie worden verdubbeld door de Bill & Melinda Gates Foundation. De wedstrijd begint om 8 uur 's ochtends en eindigt om 5 uur EST, en donaties moeten worden gedaan via de knop Doneren op onze Facebook pagina Of een van de individuele fondsenwervers opgezet door leden van de MdDS-gemeenschap.

Niet op Facebook? Donaties per cheque of via de rode knop bovenaan de pagina dragen nog steeds bij aan onze missie en helpen #beatMdDS.

Namens de hele MdDS-gemeenschap, dank je.

Help #beatMdDS

Deel hoe je iets teruggeeft op #GivingTuesday door je #UNselfie op je sociale media te plaatsen.

[pfund-doneren]

 • $ [pfund-gift-goal campaign_id = ”5639 ″]financieringsdoel
 • $ [pfund-gift-tally campaign_id = ”5639 ″]opgebracht
 • [pfund-giver-tally campaign_id = ”5639 ″]gevers
 • [pfund-days-left campaign_id = ”5639 ″]dagen over
 • [pfund-progress-bar campaign_id = ”5639 ″]...

Deze voortgangsbalk laat zien hoeveel je buiten Facebook hebt opgehaald. Dank u!

[fonds-bewerken]

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Muriël McHardy

  Ik maakte een cruise langs de kust om te zien of het mogelijk was om weer met mijn vrienden te cruisen. NEE Ik ben precies terug waar ik begon.

  1. Stichting MdDS

   Al dan niet opnieuw cruisen is een van onze Veelgestelde vragen (halverwege onze About-pagina) en een zeer persoonlijke beslissing. We hopen dat uw verhoogde symptomen slechts van voorbijgaande aard zijn en dat u snel naar uw basislijn terugkeert.

   1. Muriël McHardy

    Ik heb een geweldige fysiotherapeut en begrijp het probleem echt. Het lijkt erop dat het nog twee en drie maanden therapie zal kosten om terug te keren naar de plek waar ik was toen ik besloot om opnieuw te gaan cruisen. Zoveel van mijn vrienden doen de trance Atlantische cruise en beide kanten op en ik wilde echt bij hen aansluiten. Ik hoop alleen dat ik terug kan gaan naar waar ik was toen ik besloot om de korte cruise te proberen.

    1. Stichting MdDS

     Muriel, dat is geweldig om te horen over je PT. Is hij of zij te vinden via onze Zoek een dokter hulpmiddel? De lijst met bronnen is van zorgverleners die zorg verlenen aan MdDS-patiënten, inclusief PT's. Als de uwe niet op de lijst staat, kunnen ze ons opt-in / out-formulier invullen om te worden opgenomen. Ze vinden de link op onze Zoek een dokter bladzijde. Dank u.

Reacties zijn gesloten.