#MakeADifferenceDay, eervolle donaties

Het is Maak een verschil dag, de perfecte dag om iemand van wie je houdt te eren met een eerbetoon. Eerbetoongeschenken zijn een zinvolle manier om een ​​speciale persoon of levensgebeurtenis te eren en ook degenen met te ondersteunen MdDS. We danken het volgende voor hun gaven ter ere van een speciaal iemand.

Eer donaties

Welkom in deze schitterende nieuwe wereld, Luke Stephen. Felicitaties aan de gelukkige grootouders, Linda en zo. - Marilyn en Roger Josselyn

Ter ere van Luke Stephen, Linda's kleinzoon. - Terri Gibson

Welkom, Luke! Gefeliciteerd oma Linda. - Deb Russo

Ter ere van het 40-jarig jubileum van Gary & Sue Bimmel - Randy en Shirley Gilliam

Ter ere van Eilene Toughey - De Hudsons

Ter ere van Lori Sparks - Mike en Terri Gibson

In memoriam

Tribute Gifts ter nagedachtenis van Virginia Zawacki

Voor iedereen die met MdDS leeft; ter nagedachtenis aan mijn vrouw. - Julian Zawacki

Ter nagedachtenis aan mijn moeder, Virginia Zawacki. - Mike en Deb Russo

Butch en Terry Abbate

Ter nagedachtenis aan mijn geliefde tante, Virginia. - Karen Bush & Family

James en Linda Fenlason
Mike en Terri Gibson

Ter nagedachtenis aan Virginia Zawacki, de moeder van Deb. Ons diepste medeleven met u en uw gezin.
Hoogachtend,
Marilyn en Roger Josselyn

Victoria Kupiec
Linda Mc Manus
Paula en Don Moran
Jack en Linda Paydos
Carmen, Susan en Emily Russo (matching van John Hancock)
David en Deborah Russo
Maria Silva

Ter nagedachtenis aan onze vriend, Virginia Zawacki. - Meneer en mevrouw S. Slowik

Ursula en James St. Amand
Barbara en George Stolgitis
Kathleen en Donald Tassinari
Patricia Hogan Welch
Gina en James Whipple
De Wojtowiczs


Is er iemand speciaal die je zou willen eren?

Als dat zo is, overweeg dan om een ​​donatie op hun naam te doen. Gewoon gebruiken PayPal en typ uw toewijding in het veld "Schrijf een notitie", of stuur uw eerbetoon op met een herdenkings- of eer-donatieformulier. Download en print het formulier (PDF) en stuur naar:
Stichting MdDS
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, Pennsylvania 19403

Uw toewijding zal worden erkend in onze volgende nieuwsbrief of erkenningspost.


Als u dubbele [Nieuw bericht] e-mailmeldingen van ons ontvangt, bieden we onze excuses aan. Zoek en klik op Abonnement beheren onderaan een van de e-mails. "Ontvolg" dan gewoon een van de MdDS Foundations die u in uw Abonnementbeheer dashboard.

5 reacties

Discussiebeleid
 1. Linda Goud

  Hoi. Ik heb sinds 1997 mdds gehad na een cruise van 10 dagen. Het duurde 6 maanden. Ik heb het 2 keer gekregen na lange vluchten. Ze duurden elk 8 maanden. 2 jaar geleden kreeg ik het spontaan en het heeft me nooit verlaten. Ik ben slechter voor regen en winderige dagen ben ik ook slechter. Ik neem clonazapam voordat ik vlieg en vlieg nooit meer dan 5 uur durende vluchten. Het heeft me ervan weerhouden om te reizen waar ik van hield. Ik hoop dat ze een remedie vinden !!

  1. Stichting MdDS

   Hoi Linda. Het is goed om te weten dat je remissie hebt ervaren en we hopen dat je het snel weer zult bereiken. Weet alsjeblieft dat de Stichting niet zal stoppen met werken aan het vinden van behandelingen en genezing, zodat elke MdDS Warrior zijn leven terug kan krijgen en terug kan krijgen naar waar hij van houdt, vooral reizen!

   1. Hallo, ik ben een 51-jarige vrouw. Ik kreeg bijna een jaar geleden de diagnose MdDS. Omdat ik tinnitus in mijn linkeroor heb, heb ik een uitgebreid onderzoek ondergaan waaruit bleek dat ik mogelijk ook endolymfe hydrops heb (hoge druk in mijn binnenoor). Het is verwarrend omdat mijn schommelende gevoel en mentale mistigheid erger zijn voordat ik ongesteld word en wanneer ik erg gestrest ben. Heeft iemand anders vergelijkbare symptomen? Ik ben kinderarts en het was erg moeilijk om dit door te maken.

    1. Stichting MdDS

     Maria, stress is waarschijnlijk de # 1 verergering van symptomen. Het staat op onze Coping Tips pagina.

     Als u lid wordt van een van onze steungroepen en de zoekfunctie gebruikt, zult u merken dat vaak een toename van symptomen vlak voor uw cyclus wordt gemeld. Zoals opgemerkt in ons Veelgestelde vragen “Zoals met veel chronische ziekten, ervaren veel vrouwen verhoogde symptomen vóór of tijdens hun menstruatiecyclus. MdDS komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen (9: 1), maar de rol van hormonen bij de verergering / remissie van MdDS-symptomen wordt niet begrepen. "

     Tinnitus wordt ook vaak besproken door leden. Ze komen uit bijna 60 landen en kunnen veel advies en ondersteuning bieden, dus we raden je aan om mee te doen. Lees meer op onze Zoek Ondersteuning pagina.

     1. Bedankt voor het reageren. Ik ben niet in staat geweest om lid te worden van de steungroep van FB. Ik zal het morgen proberen. Ik wil alleen vermelden dat de tinnitus merkbaar afnam na het innemen van een combinatie van hydroclorothiazode en triamtereen voorgeschreven door een otoloog, wat een grote opluchting was. "Duizelig" zijn en dat constante gezoem in mijn linkeroor hebben, was zenuwslopend.

Reacties zijn gesloten.