Hoe hebben we deze Giving Tuesday gedaan?

einde van het jaar bedanktBedankt dat u ons steunt en een verschil maakt dit jaar. GivingTuesday 2017 was van de MdDS Foundation meest succesvolle eendaagse inzamelingsactie ooit met hulp van Facebook en de Gates Foundation. Vanwege de enorme betrokkenheid en het enthousiasme van de non-profitgemeenschap werd de matchlimiet van $ 2 miljoen vroeg bereikt en werd in totaal $ 45 miljoen opgehaald op Facebook voor vele waardevolle doelen.

Veertien van onze MdDS-strijders hebben individuele fondsenwervingspagina's opgezet samen met de communitypagina van de Foundation en hebben op 7,083 november $ 28 aan gratis donaties ingezameld. De Foundation zal $ 525 aan bijpassende fondsen ontvangen voor een totaal van $ 7,608 voor één dag. Deze fondsenwervers hielpen ook bij het binnenhalen van donaties per cheque en PayPal, met een recordbedrag van $ 15,000 plus aan donaties voor november. Met donaties die nog steeds binnenkomen, Facebook zal tot het einde van het jaar afzien van vergoedingen en deze aantallen zullen nog meer toenemen.

Nu 2017 ten einde loopt, willen we onze waardering tonen voor onze supporters, of ze nu MdDS Warriors zijn, of hun vrienden en familie. Aangezien de Stichting een non-profitorganisatie is die volledig vrijwillig is en 96% van de donaties rechtstreeks naar onderzoek en bewustmakingsinspanningen gaat, maakt uw steun een enorm verschil voor degenen die lijden aan MdDS.

Hartelijk bedankt,
Terri Gibson, penningmeester

Een reactie

Discussiebeleid
  1. Christine Sint-Jan

    Bedankt voor alles wat je voor ons doet met mdds. Alleen al het hebben van iemand die beseft wat we doormaken, geeft ons hoop.

Reacties zijn gesloten.