Wees voorbereid om MdDS-bewustzijn te vergroten op de dag van de zeldzame ziekten

mdds zazzle winkel

Om je te helpen, hebben we een winkel op Zazzle opgezet. Van tees tot mokken, er zijn er veel artikelen om de bekendheid van MdDS te vergroten - en u kunt ze allemaal aanpassen!

Het doel van de winkel is om het bewustzijn te vergroten en mensen te helpen die vechten tegen het Mal de Débarquement-syndroom en mensen die geen idee hebben van hun ziekte. Door meer bewustwording hopen we extra brandstof te geven onderzoek, om extra fondsen te werven en uiteindelijk de remedie voor MdDS te vinden.

Hoewel we de MdDS Warrior-items voor Rare Disease Day erg leuk vinden, worden er voortdurend nieuwe producten toegevoegd om het hele jaar door bekendheid te geven. Winkel vaak!

Als u het gewenste item met de gewenste afbeelding niet ziet, gebruikt u gewoon de link "Contact opnemen met winkeleigenaar" op het homepage van de winkel en vraag een product aan. Onze vrijwilligers proberen het graag te halen, zonder aankoopverplichting.

Controleer het zeker Zazzle.com/coupons voor promotiekortingen tot 60% korting. Een klein deel van elke verkoop wordt nog steeds namens u naar de MdDS Foundation gestuurd.

Nadat u uw items heeft ontvangen, kunt u het bewustzijn vergroten door een foto te maken en deze te delen op sociale media. Een paar geweldige hashtags zijn #MdDSwarrior, #MdDSWarriors en #beatMdDS. En vergeet ons niet te taggen! U vindt ons op Instagram en Twitter als @mddsfoundation, enzovoort Facebook als @ mddsfoundation.org.

Hoe zeldzaam is het Mal de Debarquement-syndroom?

Elke ziekte, aandoening, ziekte of aandoening die minder dan 200,000 mensen in de Verenigde Staten treft, wordt door de National Institutes of Health als zeldzaam beschouwd (NIH), de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de National Organization for Rare Disorders (NORTH). Er zijn momenteel ongeveer 7,000 zeldzame ziekten vermeld door de NIH.

De werkelijke incidentie van MdDS is onbekend, maar vanaf oktober 2018 is ons lidmaatschap van de steungroep iets meer dan 3,000. Veel patiënten hebben geen diagnose of zijn verkeerd gediagnosticeerd. Onze missie is om dat te veranderen en de ware aard van het Mal de Débarquement Syndroom beter te begrijpen.

2 reacties

Discussiebeleid
 1. Michael F.Shaughnessy

  Laat het me weten als je een persbericht hebt waarop ik kan posten http://www.educationViews.org

  En als daar iemand is die daar een e-mailinterview over wil doen.

  Michael F.Shaughnessy

  1. Stichting MdDS

   Meneer Shaughnessy, we hebben momenteel geen persbericht, maar hebben wel een vrijwilliger die ze schrijft. Ondertussen hebben we u een e-mail gestuurd zodat u ons uw vragen kunt sturen. Dank u.

Reacties zijn gesloten.