Aanbiederbereik: nieuwe commissie-advocaten voor MdDS-patiënten

De MdDS Foundation stelt u met plezier voor aan ons Provider Outreach Committee, onder voorzitterschap van Marilyn Williams en Suzanne Marsh. De commissie werkt eraan om MdDS onder de aandacht van zorgverleners te brengen en u de best mogelijke professionele gids te bieden.

Marilyn Williams is een MdDS-krijger. Ze onderzoekt en actualiseert informatie over zorgverleners wiens namen zijn ingediend als medische professionals die MdDS-patiënten hebben gediagnosticeerd en / of behandeld. De inzendingen dateren uit 2003, toen de eerste steungroep van de Stichting werd opgericht. De informatie die we ontvangen wordt bijgehouden in een uitgebreide database die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt, in de eerste plaats om het Vind-een-dokter Professionele directory. Het wordt ook gebruikt voor outreach-inspanningen, meest recentelijk een direct-mailcampagne naar een selecte lijst van medische professionals bij toponderwijsinstellingen.

Het is absoluut noodzakelijk dat we nieuwe medische professionals identificeren die de kenmerken van MdDS kunnen herkennen en, idealiter, bereid zijn om mee te doen aan onderzoeksinspanningen.

Naast het waarborgen van de nauwkeurigheid van directory-informatie, doet Marilyn onderzoek om medische professionals te identificeren die misschien niet bekend zijn met MdDS, maar dat wel zouden moeten zijn. Deze professionals zijn niet beperkt tot praktiserende clinici. De Provider Outreach Commissie reikt uit naar leads, waaronder professoren van onderwijsinstellingen, afdelingshoofden en onderzoekers van vestibulaire en evenwichtsstoornissen. De commissie voorziet deze professionals van educatief materiaal zoals onze brochure (bedoeld om te geven aan pas gediagnosticeerde patiënten) en een snelle referentiekaart op MdDS. De informatieve kaart biedt medische professionals de diagnostische criteria voor MdDS, zodat ze snel een diagnose kunnen stellen.

Suzanne Marsh brengt een achtergrond van vertrouwdheid met de medische industrie naar de Provider Outreach Committee. In slechts een paar maanden tijd heeft ze persoonlijk meer dan 130 zorgverleners gebeld - zelfs in Australië, het VK en Italië - en ons materiaal verzonden om hen te informeren over MdDS en de Foundation. Ze is de moeder van een MdDS-krijger en is het soort vrijwilliger dat we allemaal zouden moeten zijn.

Impact van MdDS-bereik

Door middel van outreach zijn 24 staten en 7 landen buiten de VS nu vertegenwoordigd in de Professional Directory. Help je ons om alle 50 staten en meer landen in de directory te krijgen? We zijn op zoek naar artsen die u persoonlijk aanbeveelt om meer MdDS-patiënten te helpen de medische ondersteuning te krijgen die ze verdienen. We staan ​​ook voor een uitdaging voor artsen met interesse in het met pensioen gaan van MdDS. We hebben uw hulp nodig bij het identificeren van medische professionals die geïnteresseerd zijn in zichzelf of die de volgende generatie zorgverleners kunnen beïnvloeden om interesse te hebben in MdDS. Bedankt voor het sturen van hun contactgegevens naar provideroutreach@mddsfoundation.org.

suzanne moeras

Welkom aan boord

In augustus werd Suzanne onze nieuwste bestuursdirecteur. Suzanne heeft in verschillende klinische, administratieve en marketing medische omgevingen gewerkt. Het enige bestuurslid dat geen MdDS-patiënt is, zal zich blijven concentreren op het bereik van de provider en de raad bijstaan ​​bij verschillende projecten.

WIST JE DAT?  We hebben bestuursleden in alle vier de tijdzones van de Verenigde Staten. Van de oost- tot westkust, wij zijn waar u bent.

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Maureen O'Connell

  Mijn man kreeg 18 jaar geleden een klap in zijn achterhoofd. Hij ervaart veel van de symptomen die u beschrijft met MdDS. Hij was een tijdje goed, maar de laatste tijd lijkt zijn evenwicht, het hoofd wiebelen en het bovenlichaam onvrijwillig te bewegen. We hebben dit jaar ongeveer 4 keer gevlogen. Ik vraag me af of hij MdDS kan hebben die over het hoofd wordt gezien vanwege het hoofdletsel. Hoe kom ik erachter of dit zou kunnen zijn. Dit heeft zijn levensstijl totaal belemmerd. Ik bid dat je wat antwoorden kunt geven.

  1. Stichting MdDS

   De Stichting diagnosticeert of biedt geen medisch advies. Onze website bevat een lijst met zorgverleners die mogelijk antwoorden kunnen bieden. https://mddsfoundation.org/find-a-doctor/ Uw man kan ook lid worden van een van onze online ondersteuningsgroepen om van anderen te leren, van wie sommigen misschien gedeelde ervaringen hebben en waardevol advies kunnen geven. https://mddsfoundation.org/support/

   1. Helen Stringer

    Ik naar een tweedaagse cruise en de 2e nacht was het water kemphaan en nu ben ik 1 dagen terug en ik blijf me licht in het hoofd voelen. Denk je dat ik moet uitchecken of gaat het weg.

    1. Stichting MdDS

     Helen,
     De Stichting diagnosticeert of biedt geen medisch advies. Het gevoel alsof je nog vijf dagen op de boot bent, is niet abnormaal. We hopen dat uw symptomen snel afnemen, maar als ze aanhouden en u vermoedt dat u het Mal de Débarquement-syndroom heeft, moet u een arts raadplegen om een ​​actieplan te ontwikkelen. Een korte lijst van zorgverleners die mogelijk bekend zijn met MdDS is beschikbaar via onze Zoek een dokter gereedschap.

Reacties zijn gesloten.