Maak de wedstrijden 🙌 Kondig twee overeenkomende uitdagingen aan!

Het Giving Seizoen 2018 gaat van start op 27 november met twee bijpassende uitdagingen.

Give on Giving dinsdag 27 nov

Uitdaging # 1: Match van $ 7 miljoen op Facebook

Vanaf 5 uur PST / 8 uur EST donaties aan non-profitorganisaties op Facebook, zoals de MdDS Foundation, zullen worden gematcht totdat $ 7 miljoen aan Facebook-matchingfondsen wordt verspreid. Doneer gewoon via onze special Passende Uitdagingen inzamelingspagina of een donatieknop op onze Pagina. Met meer dan 1 miljoen non-profitorganisaties op Facebook die strijden om het geld, werd de GivingTuesday-wedstrijd van vorig jaar in minder dan 30 minuten gespeeld. Voeg deze afspraak toe aan uw agenda en stel een waarschuwing in.

Je persoonlijke inzamelingsacties worden ook gematcht! Afgelopen november brachten persoonlijke inzamelingsacties en matching een recordbrekende $ 15,000 op. Kom op, Warriors, laten we een record breken dit jaar! Volg deze link om uw inzamelingsactie vandaag in te stellen: fb.com/fund/mddsfoundation.org/

Uitdaging # 2: Match van $ 10,000

Deze is niet beperkt tot Facebook, en het loopt tot het einde van het jaar! Een genereuze aanhanger van de MdDS Foundation zorgt voor het matchen van donaties, ongeacht hoe ze worden gedaan. Laat je vrienden en familie weten dat ze je kunnen steunen door op hun favoriete manier te doneren - aan jou persoonlijke inzamelingsactiemddsfoundation.org/donerenof controle - en help ons het Matching Challenge van $ 10,000.

Voor degenen onder jullie die donderdag samenkomen, we hopen dat je een geweldige Thanksgiving hebt, omringd door vrienden en familie. Als je op Black Friday en Cyber ​​Monday winkelt, hopen we dat je uit de strijd blijft en een stressverminderende tip voor je hebt: Begin met een glimlach. Wanneer u winkelt via het liefdadigheidsportaal van Amazon, smile.amazon.com, doen ze donaties aan de Stichting. We hopen dat je een deel van het geld dat je spaart opzij zet voor de bijpassende uitdagingen. Bedankt voor het ondersteunen van MdDS-onderzoek en bewustmakingsinspanningen en het helpen van MdDS-krijgers om hun leven terug te krijgen.

21 NOV - Dit is net binnen: EEN DERDE MATCH

Deze Giving Tuesday biedt PayPal een 100% -match aan van donaties die zijn ontvangen via zijn vakantiecampagne (tot $ 500,000 in totaal matching-fondsen), gevolgd door een donatie-match van 1% tot het einde van het jaar. Geef via de PayPal-app of via de unieke link van ons goede doel: paypal.com/us/fundraiser/charity/23117 Deze begint om 5:01 uur PT op 11-27.

OPMERKING: alle donaties die via Facebook en PayPal Giving Fund worden gedaan, zijn gratis. 😊