Op een dag hoop ik terug te komen van de zee.

Diane M
Diane's boodschap: in contact staan ​​met anderen kan je helpen.

Mijn naam is Diane Morley. In 2012 gingen mijn man en ik op een 8-daagse cruise om de fjorden te zien. We dachten dat we een korte cruise zouden maken om te zien of we het leuk zouden vinden voordat we een grote gingen doen. We hadden een geweldige tijd, maar de tweede dag aan boord hadden we een storm. De tafels hadden vershoudfolie om te voorkomen dat de drankjes eraf vielen. We gingen naar bed en het was alsof ik in een wasmachine zat. De volgende dag was het prima en we eindigden onze reis. Bij het verlaten van het schip in Dover ging het prima. Later die dag voelde ik me niet goed. Ik dacht dat ik duizeligheid had. Het gevoel op een schip te zijn was er de hele tijd.

Ging naar mijn huisarts, die mij naar KNO stuurde. Mij ​​werd verteld dat ik ppbv had [sic] die dit gevoel veroorzaakt. Ik kreeg een Epley-manoeuvre om de kristallen terug in mijn oor te steken [sic]. Het werkte nooit; Ik had meer Epley-manoeuvres. Ik voelde me erger door. Toen had ik het geluk een consultant te zien die op de hoogte was van MdDS; Ik werd gediagnosticeerd. Ik ging naar een ziekenhuis in Londen om behandeling te zoeken, maar niets werkte.

Mijn man vond het erg moeilijk om mij te helpen. Hij heeft moeite om te begrijpen wat er precies gebeurt. We hadden slechte tijden en tranen, maar tenzij je dit hebt, is het moeilijk te begrijpen hoe het is. Nadat ik online had gekeken, vond ik de MdDS-ondersteuningssite en meldde me aan om lid te worden. Van daaruit kreeg ik zoveel hulp. 

Het leven is zo veel veranderd, geen vergeving. Nooit meer op een schip geweest. Kan niet in het zwembad gaan of nooit water. Een bad nemen is een nachtmerrie. Ik kan niet met mijn kleindochters op de schommels gaan, want de zachte matten om hen heen maken me ziek. Moeite hebben met het dragen van schoenen zonder harde zolen; kan ze niet dragen met de vulling erin. Lawaai en licht hebben ook effect op mij. Een paar weken geleden had ik een oorontsteking en ben ik met tinnitus beland. Mijn hele wereld leek te zijn afgelopen. Geen evenwicht nu geen stilte. Nogmaals, MdDS Friends online heeft me geholpen. Ze hebben me de hoop gegeven dat ik op een dag uit de zee thuiskom en weer mezelf ben. Contact hebben met anderen kan u ook helpen. Hier vindt u MdDS-vrienden: www.facebook.com/groups/MdDSfriends

~ Diane Morley


Wil jij ook jouw verhaal delen? Stuur het naar ons!

Juni is MdDS Awareness Month en nu is het de perfecte tijd om te delen jouw ervaringen en vertellen jouw verhaal. We hebben enkele richtlijnen opgesteld om u te helpen bij het schrijven ervan en om hier geselecteerd te worden voor publicatie: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story

Bedankt voor je hulp Schijn licht op MdDS


Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in Vrouw krijgt zeeziek syndroom na cruisen.

Een reactie

Discussiebeleid
  1. Linda Birge

    Hallo Diane, ik ben Linda Birge. Bij mij werd in 2012 de diagnose MdDS gesteld na een cruise in Alaska. Ik ben bij Drs geweest van Dallas, TX naar Lubbock, TX en in juni 2018 ging ik naar NYC naar de Icahn School of Medicine op Mount Sinai. Ik zag dr. Mingjia Dia en dr. Sergei Yakushin. Ik heb 5 behandelingen gehad, maar ik reageerde niet op de therapie die ze voor MdDS hadden ontwikkeld. Nooit in remissie geweest. Ik heb geen medicatie ingenomen voor mijn symptomen. Ik hoop op een dag de beweging van schommelen, dobberen en slingeren te stoppen.

Reacties zijn gesloten.