Life Rocks met schommelende kaarsen

Hallo, ik ben Kate en welkom bij mijn verhaal over hoe het ontwikkelen van MdDS na een vreselijke vliegreis veranderde in een nieuw kaarsenmakerij genaamd Rocking Candles.

 

Kate van het verhaal van Rocking Candles.
De verkoop van elk van mijn kaarsen, tot nu toe meer dan 700, verhoogt de bekendheid van MdDS en 10% van de opbrengst van rockingcandles. com gaat naar Stichting MdDS. ~ Kate

Ik was een leuke, energieke 30-er die uit een turbulente vlucht kwam en mijn leven veranderde voor altijd. Mijn wereld begon te schommelen, de muren en grond bewogen, en ik voelde me alsof ik dronken was op een boot. Ik dacht dat ik gek aan het worden was. Ik kon niet eens uit bed komen, naar een scherm kijken of lopen zonder me vast te houden aan muren ... mijn wenteltrap, vergeet het maar!

De diagnose was moeilijk, maar gelukkig stuurde mijn KNO mij na verschillende behandelingspogingen naar UPenn, waar de diagnose MdDS werd gesteld. Ik ben bij meerdere artsen en therapieën geweest, Mt. Sinai voor een studie, maar het antwoord blijft hetzelfde. Er is geen medicijn. Op dit punt raakte ik een beetje de weg kwijt. Ik kon niet werken, kon niet rijden, ik kon niet veel dingen doen waar ik aan gewend was, en ik had geen zin voor doel.

Snel vooruit 3 jaar, ik besloot dat het tijd was om verder te gaan. Met weinig MdDS-onderzoek en nog minder algemene kennis, wilde ik gewoon op de een of andere manier helpen. Toen de quarantaine toesloeg, begon mijn vriend vanuit huis te werken en ik besloot dat ik aan een project wilde werken om hem gezelschap te houden. Nadat ik me realiseerde dat ik dagelijks kaarsen brand voor kalmerende voordelen en - laten we eerlijk zijn, gewoon omdat ik er dol op ben - dacht ik dat ik zou proberen te leren hoe ik er een paar kan maken. Toen ik ze eenmaal begon te maken, realiseerde ik me dat ik ze voor vrienden en familie kon maken om MdDS onder de aandacht te brengen. Ik begon met een kaars genaamd "rock" in de titel en daarna bleven de namen en geuren stromen. "Rockin around the tree," (Fraser fir) "Solid as a Rock", (kaneelbroodje) "Rocks no Salt" (margarita) zijn er maar een paar!

10% van de opbrengst gaat naar Stichting MdDS

Ik maak elke kaars in mijn huis in New Jersey en heb tot dusverre naar 15 staten in totaal verzonden, zo ver weg als Alaska. Sinds mei heb ik meer dan 700 kaarsen verkocht! Een deel van elke verkoop wordt gedoneerd aan de MdDS Foundation met de hoop op verder onderzoek naar het vinden van een remedie en, nog belangrijker, het brengt bewustzijn over een onzichtbare handicap waar zo weinig mensen van op de hoogte zijn.

Een van mijn grootste geneugten is het hebben van een collega MdDS-krijgers bestel kaarsen en deel hun verhalen met hun vrienden op sociale media. Een krijger deed zelfs een speciaal verzoek om een ​​ongeparfumeerde kaars vanwege haar gevoeligheid voor geur met MdDS, dus werd "Classic Rock" aan de collectie toegevoegd.

Ik neem VEEL pauzes, en mijn klanten begrijpen dat ik alleen wat op voorraad heb, omdat ik ze alleen kan maken op mijn zogenaamde "betere dagen". Het motiveert me zelfs om op mijn nieuwe driewieler te stappen om mijn bestellingen op het postkantoor te bezorgen.

Door iets terug te doen en aan anderen uit te leggen hoe het dagelijkse leven is voor MdDS-krijgers, krijg ik weer een doel. Hoe zwaar het leven ook is met MdDS, het rockt nog steeds! We kunnen alleen maar blijven hopen dat we op een dag van die boot zullen afstappen. Bezoek me op www.rockingcandles.com om te helpen terug te geven!

De MdDS Foundation is Kate dankbaar voor haar vrijgevigheid en steun voor de MdDS-gemeenschap. Steun haar alstublieft op Small Business zaterdag 28 november 2020 en elke dag. Onthoud, 10% van de opbrengst van rockingcandles. com gaat naar Stichting MdDS.

6 reacties

Discussiebeleid
 1. Pot

  Shellie heeft gelijk, een goede keuze voor het maken van limonade van citroenen. 🍋🍋🍋 Veel succes voor jou en Rocking Candles!

 2. Hubert Chang

  Dit is een heel inspirerend verhaal. Een pluim voor u omdat u iets waar u van houdt verandert in iets waar anderen van kunnen genieten en voor een goed doel. Ik hou ook van de naam van de kaarsen!

 3. Stichting MdDS

  LEZERS: Of u nu kaarsen koopt bij Rocking Candles of rechtstreeks doneert aan de MdDS Foundation, u helpt mee om de Matching Challenge van $ 7,500 verstrekt door een gulle anonieme schenker. Elke dollar helpt om MdDS-onderzoek verder te zetten! Donaties zijn GEMAKKELIJK en gratis via Facebook https://www.facebook.com/donate/761607224425396/ en kan zelfs worden geëvenaard door Facebook op Giving Tuesday op 1 december. Dank u voor uw steun!

 4. Carol

  Ongelofelijk verhaal, blij dat je mensen bewust hebt gemaakt en in je eigen tempo kunt bijdragen aan het maken van deze geweldige kaarsen en voor mensen die net als jij zijn, ze hoeven niet het gevoel te hebben dat ze alleen zijn! God zegene u

 5. Gina

  Zo trots op Kate en haar rockende gezelschap !! Ga zo door met het goede werk en laten we een remedie zoeken voor haar en alle anderen die lijden aan MdDS 👊🏻

 6. Shellie Antey-Thompson

  Goed gedaan, Kate! Ik heb MDDS sinds 2013. Maar ik ben een van de "gelukkigen" waar het voor mij komt en gaat. Weet echter nooit wat het gaat doen - liften, loopbanden, vliegtuigritten, pretparkritten - kies er een! Goed voor jou om limonade te maken van citroenen! Rock op! Maar hopelijk minder!

Reacties zijn gesloten.