Vrijwilligersspotlight: uw vriendelijke poortwachter, Brandy

Eerder deze maand ging Brandy naar haar lokale nieuws in de hoop anderen in Canada te zien lijden met dezelfde constante beweging als ze heeft, het gevoel alsof je dronken bent en in een funhouse loopt. Ze wilde dat ze op de hoogte waren van MdDS Friends, onze steungroep waar ze als beheerder helpt. In haar rol als groepsbeheerder ziet Brandy een glimp van het verhaal voor elke persoon die deel wil uitmaken van de steungroep. Laten we eens kijken naar haar verhaal en wat vrijwilligerswerk voor haar betekent.

Vraag en antwoord met Brandy de Blois

Vraag: Hoe voelde je je toen je ons voor het eerst ontdekte?
A: Ik had het gevoel dat ik een gezin had gevonden. Ik had het gevoel dat ik mensen vond die me begrepen.

Vraag: Wat motiveerde u om met onze organisatie samen te werken?
A: Mensen helpen. Wanneer ik een melding zie verschijnen dat iemand vraagt ​​om lid te worden van de steungroep, Ik legde alles opzij wat ik aan het doen was en liet ze binnen. Ik weet hoe het was om je de hele tijd alleen te voelen en dat niemand het begreep. Sommige zijn gewoon verloren. En sommigen zijn bang. Ik begrijp dat allemaal en wil niet dat iemand een minuut langer moet gaan dan nodig is voordat hij vindt wat ik in de groep heb gevonden.

V: Wat is het grootste persoonlijke voordeel dat u als vrijwilliger bij onze organisatie ontvangt? Hoe zit het met het moeilijkste deel?
A: Als ik ervoor gezorgd heb dat iemand zich gehoord en welkom voelt in de groep, dan voel ik me daar persoonlijk gelukkig mee. Alle vrijwilligers doen zulk prachtig, prachtig werk. Ze werken allemaal zo ontzettend hard achter de schermen. Ik heb het gevoel dat ik niet veel doe. Ik ben gewoon de vriendelijke poortwachter. Lol. Soms kan ik de hopeloosheid voelen die sommigen hebben. Ik kan de angst voelen die ze hebben. Op die manier was het moeilijk, want ik wil iedereen helpen. Ik wil die schouder zijn voor iedereen. Maar dat kan gewoon niet. De steungroep is de schouder voor iedereen. Het zijn een heleboel verschillende schouders.

Vraag: Wat is de meest memorabele prestatie van je vrijwilligerservaring?
A: Goh, waarschijnlijk is het het meest recente. Het is delen mijn verhaal met de media en het verspreiden van bewustzijn. Het is het meest proactieve wat ik tot nu toe heb gedaan, waarschijnlijk omdat het een veel groter publiek bereikte dan ik had verwacht. Het delen van mijn verhaal met de media haalde me uit mijn comfortzone. Ik trilde terwijl ik werd geïnterviewd. Maar ik ben zo ontzettend blij dat ik het gedaan heb, want ik weet 100% dat het enorm veel bewustzijn heeft verspreid. Ik bereikte mensen die nog nooit van Mal de Debarquement hadden gehoord. Sommigen van hen waren volledig verkeerd gediagnosticeerd. Sommigen van hen waren niet naar een dokter geweest, maar voelden gewoon alle symptomen die ik beschreef en hadden dat moment van: "Oh mijn god, zou dit kunnen zijn wat ik heb?" En omdat het verhaal op zoveel platforms werd gedeeld, kreeg ik berichten van mensen uit verschillende landen die me bedankten voor het delen van mijn verhaal. Dat voelt best geweldig.

V: Wat heb je geleerd?
A: Ik heb geleerd om als team samen te werken met andere vrijwilligers. Het is geweldig geweest. Ik kijk enorm op naar de andere vrijwilligers. Ik zie het werk dat ze doen en hoe ondankbaar het is, maar ze blijven het doen. En wat ik heb geleerd van de steungroep, is dat iedereen verschillende uitdagingen heeft waarmee ze worden geconfronteerd. Verschillende niveaus van uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd.

V: Wat is volgens u het belangrijkste werk dat deze organisatie doet?
A: Bewustzijn verspreiden. Het is de sleutel. Het is wat ervoor zorgt dat deze ziekte wordt opgemerkt en mogelijk meer mensen helpt als ze een verkeerde diagnose hebben gekregen.

V: Wat hoop je dat de organisatie in de nabije toekomst zal bereiken? Op de lange termijn?
een: Erkenning. Geldigheid. En op de lange termijn is het eigenlijk vrij simpel: een remedie.

Vraag: Welke impact wil je maken?
A: Ik wil dat anderen dat zien, hé, als die ongelooflijk verlegen persoon zichzelf naar buiten kan brengen en haar verhaal met iedereen kan delen, dan kan ik dat ook.

Ik wil iedereen inspireren om hetzelfde te doen. Neem contact op met uw lokale media. Kranten, radio, tv en breng je verhaal naar buiten. Verspreid het bewustzijn in uw gemeenschap en kijk hoe ver dat kan gaan, want u zou verbaasd zijn.

V: Welke andere organisaties of doelen steunt u? Wat maakt deze vrijwilligerservaring tot een zinvolle besteding van je tijd?
A: Ik ben al zoveel jaren vrijwilliger bij mijn lokale humane samenleving. Ik ben gek op dieren. Ik heb het gevoel dat vrijwilligerswerk overal een geweldige tijdsbesteding is voor iedereen. Als je ergens vrijwilligerswerk kunt doen en weet dat je het leven van iemand anders hebt beïnvloed, of, in het geval van vrijwilligerswerk bij een dierenasiel, het leven van een dier, dan voel je je daar gewoon goed bij. Ik weet persoonlijk dat het me een heel goed gevoel geeft.

V: Speelt iemand in uw leven een rol bij het ondersteunen van uw betrokkenheid?
A: Bij het geven van inspiratie? Mijn oudste zoon heeft ooit MdDS-logo's ontworpen. Het was zo lief van hem. Mijn jongste zoon geeft persoonlijke inspiratie en aanmoediging. Mijn man is er ook voor mij en wat betreft het delen van mijn verhaal met het publiek, moedigde hij me aan om ervoor te gaan. Hij vertelt me ​​elke dag dat hij trots op me is.

V: Heb je een bericht om te delen?
A: Het is simpel: wees proactief. Doe iets. Doe iets. Laat het woord daar komen. Bestel wat pamfletten en deel ze uit aan je artsen, laat een shirt maken met MdDS erop en de website op de achterkant. Ik heb er een en mijn ouders ook. Houd een werfverkoop en praat over MdDS met mensen en doneer de opbrengst, enz. Er is zoveel dat kan worden gedaan als we allemaal samenwerken om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken, namelijk het vinden van een remedie.

Sluit je bij ons aan om Brandy te bedanken voor het feit dat ze zo'n geweldige vrijwilliger is. Laat hieronder je reactie achter.

De MdDS Foundation is momenteel op zoek naar hulp bij het versturen van brochures, modereren naast Brandy en hardlopen onze Zazzle-winkel. Als u kunt bijdragen aan ons succes, alstublieft contact op te nemen!

 

9 reacties

Discussiebeleid
 1. Terry Choyce

  Ik help Brandy graag om mensen bij de groep te verwelkomen. Na 15 jaar met MdDS te hebben gewoond denk ik dat ik iemand van dienst kan zijn! Het schommelen is bij mij de laatste jaren enorm afgenomen, dus ik kan mensen hoop bieden. Ik woon ook in Canada. Ik beheer 6 FB-groepen, dus ik ben gewend om dingen online te doen.

  1. Stichting MdDS

   Het is geweldig om te horen dat je schommelt minder is, Terry, en altijd welkom aanbiedingen van hoop. We houden contact!

  2. Suzanne Haibeck

   Waar in Canada woon je?
   Heb je artsen gevonden die MDD's begrijpen?
   Ik woon in Vancouver en heb geen dokter gevonden die van deze aandoening af weet.
   Bedankt
   Vervolgen

   1. Stichting MdDS

    We volgen strikt onze Privacy Policy. MdDS-vrienden, onze steungroep op Facebook, is een geweldige bron voor zowel ervaren als nieuw gediagnosticeerde patiënten, velen in Canada. Als lid kunt u mogelijk een aanbeveling krijgen voor een zorgverlener bij u in de buurt.

 2. Katrina Helen Hider

  Heel erg bedankt voor het delen van je verhaal. Ik herinner me de opluchting die ik voelde toen ik meer dan 5 jaar geleden lid werd van de Mdds-groep, zoals ik me op een dieptepunt voelde. Ik lees nu meestal de berichten en probeer een nuttige opmerking toe te voegen als ik denk dat ik iets positiefs toe te voegen heb. Ik hoop echt dat meer bewustzijn bijdraagt ​​aan een genezing, aangezien ik nog steeds veel last heb van MDD's en zeker een toename van de media-aandacht heb opgemerkt sinds ik lid ben geworden en heb geprobeerd zoveel mogelijk te delen en vrienden en familie over MDD's te informeren.

 3. Cheryl Bruns

  Bedankt Brandy voor het verspreiden van het woord op MdDS!

 4. Darien Harrison

  Heel erg bedankt Brandy.

 5. Suzanne M. Haibeck

  Ik prijs u voor uw werk bij het verspreiden van het woord. Er zijn zoveel artsen die zich niet bewust zijn van MDDS en zovelen lijden zonder diagnose. Ik vertel iedereen met wie ik in contact kom over MDDS en bid dat er ooit een remedie zal zijn!

 6. Judith Milton

  Ongelooflijk, het werk dat je hebt gedaan! Dank u!!

Reacties zijn gesloten.