Opleidingsbeurs voor klinisch onderzoek

    

1 juni 2022 – In samenwerking met de American Academy of Neurology (AAN), de MdDS Foundation en de American Brain Foundation (ABF) financieren een Clinical Research Training Scholarship gericht op MdDS. De prijs is bedoeld om het belang van goed klinisch onderzoek te erkennen en om vroege onderzoekers aan te moedigen in klinische onderzoeken naar het Mal de Débarquement-syndroom en centrale vestibulaire neurologische aandoeningen. De aanvraag voor de onderzoeksprogrammabeurs is open en beschikbaar op de AAN-website.

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Le Claire Leno

  Ik kreeg in 2017 de diagnose MdDS. Ik woon in Houston, TX. Zou graag steungroepen vinden!

  1. Valérie Almaraz

   Hallo, LeClaire! In 2020 werd bij mij de diagnose MdDS gesteld. Ik ben in de omgeving van Los Angeles. Facebook heeft een geweldige groep waar je lid van kunt worden, waar je steun, informatie en aanmoediging kunt krijgen van anderen die aan deze vreselijke aandoening lijden. De naam van de groep is Mal de Debarquement-syndroom-MdDS Friends. Iedereen is aardig en begripvol en het heeft me door een aantal angstige tijden geholpen bij het omgaan met de symptomen. Veel succes!

 2. Polly Moyer

  Dit is geweldig nieuws - bedankt voor het laten weten 🙂 De URL-link werkt helaas niet voor mij. Kunt u mij / ons laten weten of er nog een is, zodat ik kan helpen het nieuws te verspreiden 🙂

  1. Stichting MdDS

   Graag gedaan, Polly. De link is getest en werkt, maar hier is er nog een die u kunt gebruiken. Bedankt voor het helpen verspreiden van het nieuws. https://bit.ly/mddscrts

Reacties zijn gesloten.