TRIGGER WAARSCHUWING: MdDS-strijders met visuele gevoeligheid wordt geadviseerd om niet naar beneden te scrollen. De afbeelding onder de volgende twee paragrafen kan de symptomen verergeren.

'Als ik kon tekenen', schreef Laurel, 'zou ik een persoon tekenen die van een klif valt, keer op keer. Vervolgens landt hij in een afgrond die zo diep is dat de persoon er niet uit kan klimmen. Vast in een zee van lijden. Dan dieper naar beneden vallen, naarmate de symptomen na verloop van tijd verergeren. Ik heb nu ook veel duizeligheid / duizeligheid met mdds .. niet helemaal zeker hoe ik dat moet tekenen .. misschien cirkels rond & in het hoofd. Misschien kan een kunstenaar dit voor me tekenen?”

Dat is een hoop! Dat is zo MdDS. Maar AI stapte op het bord en leverde af! We hebben een online kunstgenerator en enkele woorden van Laurel gebruikt om deze afbeelding van MdDS te maken. Welke symptomen zie je? Hoe voel je je?

Laat een reactie achter op onze website en vink het vakje aan om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe berichten. Er komt meer MdDS-kunst aan!

We delen verhalen en originele beelden die MdDS verbeelden gedurende juni, de bewustmakingsmaand voor MdDS. Je hoeft geen gevestigde artiest te zijn om mee te doen! Veel plezier en gebruik je creativiteit om MdDS als afbeelding te laten zien. Het visualiseren van MdDS kan anderen helpen begrijpen hoe u zich voelt, fysiek of emotioneel. Of hoe chronische ziekte u en uw gezin heeft beïnvloed. Om in aanmerking te komen voor publicatie op onze blog, nieuwsbrief of een van onze social media-pagina's, stuur je je verhaal en originele illustraties [geen stockfoto's of auteursrechtelijk beschermd materiaal (tenzij het van jou is) PNG voorkeur] naar connect@mddsfoundation.org en een bestuurslid zal contact met u opnemen. Voeg jouw stem en visie toe aan die van ons en maak een grotere impact!
GRATIS RESOURCE voor MdDS-krijgers tussen 18-35 jaar: meld je aan voor Epische kunsten op Our Odyssey. Gefinancierd door een Wereldwijde genen subsidie, het is een gratis wekelijkse bijeenkomst voor het maken van therapeutische kunst onder leiding van een beeldend therapeut. Het is virtueel en staat open voor jongvolwassenen met zeldzame en/of chronische aandoeningen.

4 reacties

Discussiebeleid
 1. Kim Kepner

  Door te kijken namen mijn klachten toe.
  De woorden verklaarden het voor mij!
  De digitale wereld is geweldig, maar helaas voor mij is het een nachtmerrie.
  Ik zal proberen iets samen te stellen dat zal helpen.
  Bedankt

  1. Stichting MdDS

   We verontschuldigen ons en hebben bovenaan dit bericht een triggerwaarschuwing toegevoegd. Mogelijk bent u geïnteresseerd in het onderzoeksartikel dat is gepubliceerd door Dr. Yoon-Hee Cha, "Metabole en functionele connectiviteitsveranderingen bij mal de debarquement syndroom.” Dit collegiaal getoetste artikel onthult dat MdDS-proefpersonen hypermetabolisme, hypometabolisme en connectiviteitsveranderingen vertoonden in hersengebieden die verband houden met beweging en visuele verwerking.

   We kijken er naar uit om te zien wat je in elkaar hebt gezet. Als u wilt dat wij uw stuk delen op onze blog, nieuwsbrief of een van onze sociale media-pagina's, stuur ons dan een e-mail op connect@mddsfoundation.org. Vergeet niet om ons de titel van je stuk te vertellen als die er is. Bedankt!

 2. Gordon Dunkin

  Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar de abstracte tekeningen - vooral die met beweging - zijn voor mij moeilijk, oncomfortabel om naar te kijken

  1. Stichting MdDS

   We verontschuldigen ons en hebben bovenaan dit bericht een triggerwaarschuwing toegevoegd. Mogelijk bent u geïnteresseerd in het onderzoeksartikel dat is gepubliceerd door Dr. Yoon-Hee Cha, "Metabole en functionele connectiviteitsveranderingen bij mal de debarquement syndroom.” Dit collegiaal getoetste artikel onthult dat MdDS-proefpersonen hypermetabolisme, hypometabolisme en connectiviteitsveranderingen vertoonden in hersengebieden die verband houden met beweging en visuele verwerking.

Reacties zijn gesloten.