MdDS maalstroom

Dit is hoe MdDS voor mij voelt!

"Dit schilderij toont mijn constante angst om te vallen, de zwaaiende brug verlicht het volledige gebrek aan stabiliteit, de achtergrond toont de storm van depressie en angst die constante metgezellen zijn, de draaikolk eronder duidt op de diepe onzekerheid en angst voor de toekomst!" ~ Karen Hiebert

schilderij met blauwe stormachtige lucht, silhouet van een persoon op een hangbrug en kolkend water eronder

Karen is niet de enige met een complexe mix van angsten en emoties. De reactie op haar schilderij in MdDS Friends, onze online steungroep, is er een van empathie, een begrip dat alleen andere patiënten met een zeldzame aandoening lijken te hebben. Toon steun aan Karen en deel deze visualisatie om meer mensen te helpen slechts enkele van de effecten van MdDS te begrijpen.

Vergeet ons niet te taggen op social media. We staan ​​sterker als we samenwerken! Als je ons tagt, kunnen we delen jouw visualisaties en versterken jouw visie en stem. We zijn bezig Instagram en Twitter als @mddsfoundation, en Facebook als mddsfoundation.org.

Een reactie

Discussiebeleid
  1. Brenda Bailey Scinto

    Oh, de hangbrug is zo'n sterke en duidelijke weergave die ik nooit heb gebruikt om mijn symptomen te beschrijven - maar zo nauwkeurig! Ondanks het verdriet en de duisternis van het kunstwerk, heb ik het gevoel dat dit zo'n sterke weergave is van hoe ik me voel als mijn symptomen slecht zijn, dat ik het echt enorm bewonder en waardeer. Bedankt voor het delen!

Reacties zijn gesloten.