Portret van MdDS, een #selfie

“Ik heb dit gemaakt voor mijn tweejarig jubileum van leven met dagelijkse symptomen van een complexe neurologische aandoening. Het beeld spreekt tot de verwarrende en desoriënterende aard van mijn dagelijkse realiteit. Aan de buitenkant zou niemand weten dat mijn wereld schommelt en zwaait en draait en draait, maar van binnen moet ik werken om kalm en geaard te blijven.

MdDS heeft me gedwongen om te leren vertragen en soms mijn eigen behoeften op de eerste plaats te zetten. Het heeft me ook geleerd dat het leven in een oogwenk kan veranderen. Dit zijn ongelooflijke lessen.” ~ Bretagne Ashcraft

dubbele blootstelling van een vrouw

MdDS-krijgers, welke lessen heb je geleerd? Toon Bretagne wat steun en laat een reactie achter. ⬇️

6 reacties

Discussiebeleid
 1. Frances

  Eerst dacht ik dat ik dit had, toen dacht ik dat ik Vertigo had. Nu voel ik me licht in het hoofd, alsof ik er een van ga krijgen, volledig opgeblazen. Ik weet niet wat ik had of heb, maar het is echt de hel op aarde….

 2. Marianne K

  Dit jaar is het mijn tiende verjaardag dat ik met deze nachtmerrie leef. Het is zo moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten als anderen niet begrijpen wat je ervaart.

 3. Jerry

  Neem contact op met Dr.Cha, zij is een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van MdD's. Ik denk dat zij u kan helpen. Ik weet niet waar ze nu is, maar ze was vroeger in Oklahoma

  1. Stichting MdDS

   Bedankt voor het noemen van dr. Cha. Haar MdDS-expertise is wereldberoemd. Momenteel doet ze onderzoek aan de Universiteit van Minnesota. Je kunt meer over haar en haar onderzoek, vroeger en nu, leren op de Onderzoek pagina van deze website.

 4. Rowyn Kappers

  Echt mooi in beeld gebracht van de hel die we meemaken. Dankjewel xoxo

 5. Le Claire Leno

  Ik ben bij je, want ik heb MdDS sinds 2016. Ik geloof dat God me zal genezen. Bid voor uw inzicht en verlos Here God van deze kwelling in de Naam van Jezus.

Reacties zijn gesloten.