Gezien worden. Gehoord worden. Lees tot onderaan.

Het was een voorrecht voor ons om het bewustzijn te vergroten door de ogen van MdDS Warriors over de hele wereld. In juni, de bewustmakingsmaand voor MdDS, hebben we negen verhalen en hoopvolle berichten op onze website gedeeld.

Samen staan ​​we sterker en luider.

Deze collectie, alle originele werken van MdDS-krijgers, werd ook gedeeld via onze sociale netwerken. We hebben meer mensen bereikt (zie de statistieken hieronder) en hebben meer reacties gehad die tot geweldige gesprekken hebben geleid. Er was empathie. Er was advies. Er waren gedeelde ervaringen. Eén ding werd duidelijk: Je bent niet alleen.

3 eenvoudige manieren om gezien en gehoord te worden

  1. Reageer op je favoriete kunstwerk. Deze en meer emotionele kunstwerken staan ​​op onze blog.
  2. Deel onze berichten op al onze sociale pagina's: Facebook, Instagram, Twitter
  3. Werk met ons. We kunnen niet alles doen wat gedaan moet worden zonder uw hulp. Zorg dat de wereld je ziet en hoort, en doe mee als vrijwilliger. We hebben meerdere openstaande vacatures.  Vrijwilliger vandaag
Selecteer Metrics van MdDS Awareness Month

Deel de beursinformatie met de kantoren en klinieken van uw zorgverleners. Dit is vooral belangrijk als ze verbonden zijn aan een academische (universitaire) opleiding. Vraag uw zorgverleners om te helpen bij onze zoektocht naar beginnende loopbaanonderzoekers die mogelijk geïnteresseerd zijn in MdDS-onderzoekstraining. Het vinden van de remedie voor MdDS hangt ervan af, en van jou!

Een reactie

Discussiebeleid
  1. Le Claire Leno

    Ik kan niet stoppen met het voelen van MdDS. Ik weet dat het wil dat ik niets meer voel.

Reacties zijn gesloten.