Årsaken vår tjener penger hver gang du søker

Søk på nettet og tjen en krone for din sakVisste du at det er en søkemotor som er bedre enn Google? En som samler inn for MdDS Balance Disorder Foundation? Bli med og begynn å bruke GoodSearch som din søkemotor, og de vil donere omtrent en krone til din favorittårsak hver gang du gjør et websøk. Jeg vet ikke om deg, men jeg bruker uforholdsmessig mye tid på å lete på Internett etter noe som helst innen Mal de Debarquement-syndromet. Søkeord inkluderer avstigningssyndrom, avstengningssykdom, vedvarende MDD og videre og videre. Noen ganger føler jeg at jeg har lest alle historiene det er, og noen ganger dukker det opp en ny. Uansett heves en krone med hvert søk. Registrering er superenkelt, siden du kan bruke din eksisterende Facebook, Google, Yahoo! eller Twitter-profil.

Du kan også handle gjennom deres online kjøpesenter, GoodShop.com, der det er mer enn 2,500 toppforhandlere på nettet, og en prosentandel av kjøpene dine vil gå til veldedighetsorganisasjonen eller skolen du ønsker. Du betaler samme pris som normalt, men en gave på dine vegne går til din sak.

Praktisk kan jeg se hvor mye penger jeg har samlet inn for MdDS Foundation rett på søkesiden. Ta grep og støtt MdDS Balance Disorder Foundation og begynn å bruke GoodSearch i dag. Som alltid, hvis du trenger hjelp til å komme i gang med GoodSearch, er det bare å legge igjen en kommentar. Vi har rett med deg.


Du kan lese mer om GoodSearch i NY Times, Oprah Magazine, CNN, ABC News og Wall Street Journal her..

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Vi vil understreke at når du har registrert deg hos GoodSearch, kan du GoodSHOP. Din online shopping genererer donasjoner på dine vegne til stiftelsen. For eksempel viser denne lenken at Amazon vil donere 1.5% http://www.goodsearch.com/amazon/coupons

Kommentarer er stengt.