Sølvforet i varmtvannstanken min

iGive.comFor omtrent en måned siden gikk jeg nede for å vaske tøyet, bare for å oppdage at varmtvannstanken hadde sprunget ut en lekkasje. En veldig dårlig lekkasje. Vann gled ut som noen hadde åpnet opp en kran. Så i stedet for å gjøre klesvask (darn!), Begynte jeg å kjøpe en ny varmtvannsbereder.

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde registrert meg i iGive, men så snart jeg gikk til HomeDepot.com, dukket det opp en liten popup for å fortelle meg at 1.2% av kjøpet mitt ville bli donert til MdDS Balance Disorder Foundation. Det kan virke som en liten donasjon, men siden jeg endte med å erstatte den ødelagte tanken med en dyr tankfri varmtvannsbereder, ga Home Depot en donasjon på mine vegne for $ 12.

Så i tillegg til at jeg ikke trenger å vaske tøyet, fant jeg et sølvfor på $ 12 i den ødelagte varmtvannstanken min.

Det er over tusen online forhandlere knyttet til iGive, og gir donasjoner fra 0.4% til så høye som 30%. Og det er ikke bare registrering med iGive gratis, kan du motta opptil en $ 10 bonus takket være deres En million knapper for endring promotering pågår nå! Du kan til og med bruke Facebook-profilen din til å bli med, og alt er automatisk etter det. Alt du trenger å gjøre er å handle som du gjør normalt. (Forsikre deg om at du har aktivert forgrunnsvinduer i nettleseren din slik at shopping blir gjenkjent.)

Bytt shopping for godt... for å komme i gang, klikk bare på iGive-bildet nedenfor.

En million knapper for endring

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. VIKTIG MERKNAD FRA iGIVE: Den eneste måten å få en donasjon fra Amazon-kjøp er å sikre at du er logget inn i iGive.com og bruker en iGive-nettstedskobling til butikken. Vår favorittside til bokmerke er: http://www.igive.com/amazon/

Kommentarer er stengt.