MdDS i nyhetene: Sør-afrikanske aviser forteller historiene til 3 MdDSers

ØNH-spesialist Dr. Duane Mol forklarer MdDS til kulturavisa, Star.

Gjennom historiene til tre MdDSers denne velskrevne artikkelen, publisert i sørafrikanske aviser Star og Pretoria News, forteller hvordan livsendrende MdDS virkelig er.

  • Den merkelige og sjeldne lidelsen som endte min karriere og livskvalitet: Marlene van Rensburg of Waverly, Pretoria
  • "Flyreiser og cruise utløste min landsykdom": Gail Fuller fra Edenvale, Johannesburg
  • “Det meste av dagen føler jeg at jeg er på en båt”: Darien Harrison, fra Irene, Pretoria

Klikk her for å lese hele historien.


Dr. Alexander Mauskop publiserte også i dag et innlegg på New York Headache Center-bloggen etter å ha sett to MdDS-pasienter på en uke. Dr. Mauskop er sertifisert i nevrologi med subspesialitetssertifisering innen hodepine medisin. Les innlegget hans med tittelen "Mal de Debarquement syndrom."

 

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. blomst

    takk for informasjonen. selv om det er veldig vanskelig for meg å akseptere at jeg har denne typen sykdom som ikke har noen kur ennå. Jeg er fortsatt student, og jeg synes det er veldig vanskelig å klare studiene mine med denne "gaven". Jeg har fremdeles håpet, selv om det å reise meg opp fra sengen hver morgen allerede er en utfordring.

Kommentarer er stengt.