Til slutt! We Rock T-skjorter

I mange år har folk spurt etter MdDS t-skjorter eller krus. Nå kan du endelig skaffe disse varene i vår nye Friendraiser-butikk!

Med June Awareness Month (JAM) rett rundt hjørnet, er nå et flott tidspunkt å bestille. Det er to krus-design og to t-skjorte-design, inkludert et trykk av den offisielle walk-a-thon-t-skjorten i farger, ikke bare hvit!

Wmed opptil 31 farger å velge mellom, er du sikker på å finne en farge du liker. Og for damene, si farvel til de tøffe t-skjortene! Vi har også kvinners passform. Til slutt vil hver skjorte eller krus solgt $ 1 doneres til stiftelsen.

Når folk ser den unike logoen vår, vil de sikkert spørre hva den er til. Hjelp oss med å øke bevisstheten for MdDS-vennene dine neste måned og bruk en We Rock !! T skjorte. Her er lenken: http://www.printfection.com/walk4mdds

* * * * *
Juni Awareness Month (JAM) er en årlig månedslang innsats for å øke bevisstheten blant publikum om MdDS. Tidligere arrangementer inkluderer Gibsons vinsmaking og Silent Auction i Texas, ArtRocks og Rock Out for MdDS i Florida, og donasjoner fra salg av hjemmelaget gourmet, WineShop at Home-produkter og Cookie Lee Smykker.