JAM: Life Vest Awareness Mailer

Life Vest mailerDette brosjyrekonseptet ble designet av en ung dame ved navn Keely. Det er en oransje redningsvest, og når den brettes for post, vil klistremerket for å lukke det være spennen på vesten. Ganske smart, synes du ikke?

Det er et så bra stykke fordi det ikke bare viser det noen får det men også fordi hun designet stykket som en gave til tanten, styremedlem TerriG. Da Keeley presenterte prosjektet sitt, hadde ingen av klassekameratene hørt om MdDS, men de ble klar over det da hun fortalte dem Terris historie. Med juni bevissthetsmåned (JAM) akkurat i gang, kunne timingen hennes ikke vært bedre.

Etter hvert som JAM går fremover, ser vi frem til å dele flere historier som dette med deg.

* * * * *
June Awareness Month (JAM) er en årlig månedslang innsats for å øke bevisstheten blant publikum om MdDS. Følg oss på Twitter @MdDSFoundation for oppdaterte oppdateringer

4 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Seri

  Dette er et fantastisk og gjennomtenkt konsept.

 2. Angela Cundiff

  Hvordan kan jeg få en kopi av denne brosjyren?

  1. MdDS Foundation

   Angela, dette er kun et konseptstykke. Det er ikke tilgjengelig for fysisk distribusjon, men du er velkommen til å dele PNG via e-post eller til sosiale nettverk. Kontroll + klikk på en Mac, høyreklikk på PC, eller trykk lenge på mobilenheten for å laste ned og lagre bildet. Takk for at du vil bidra til å øke bevisstheten!

Kommentarer er stengt.