Rekruttering til ny klinisk forskningsstudie

Yoon-Hee Cha, MD, starter en ny klinisk forskningsstudie for å undersøke effekten av rTMS (repeterende transkraniell magnetisk stimulering) for behandling av MdDS og rekrutterer for tiden studiedeltakere som beskrevet nedenfor.

************************************************

UCLA Research Study: Transcranial Magnetic Stimulation for Mal de Débarquement Syndrome

En UCLA-forskningsstudie undersøker bruken av transkraniell magnetisk stimulering (TMS) for behandling av Mal de Debarquement Syndrome (MdDS), en balanseforstyrrelse preget av kronisk svimmelhet som vanligvis følger langvarig eksponering for passiv bevegelse som på båt, fly , eller bil. Noen mennesker kan utvikle forstyrrelsen spontant. Studien rekrutterer pasienter med MdDS i alderen 18 år og eldre. TMS er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjelp av en magnetisk spole.

Kvalifisering inkluderer: Ingen implantert metall, unntatt tannfyllinger. Ingen alvorlig medisinsk sykdom. Tar ikke trisykliske antidepressiva eller antipsykotiske medisiner. Ingen personlig eller familiehistorie av en anfallsforstyrrelse. Ikke gravid.

Deltakelse vil kreve at du gjennomgår et kort screeningintervju over telefon for å vurdere sikkerheten for TMS. Hvis du er kvalifisert til å delta i studien, vil studieprosedyrene omfatte 2 til 20 økter med TMS utført ved UCLA. Kvalifisering for deltakelse i hver del av studien vil bli bestemt av etterforskeren.


Dr. Chas TMS-studie er en flerfasestudie og rekrutterer for tiden til fase III. Dette er en dobbeltblind, skamkontrollert studie for pasienter som aldri tidligere har blitt utsatt for TMS. Målene med studien er å avgjøre om noen av de tidlige positive effektene sett med TMS kan skyldes placeboeffekter og å øke opplevelsen av TMS-behandling for MdDS. En dobbeltblind, placebokontrollert prøve er gullstandarden for prøvedesign.

Studien vil rekruttere 10 deltagere som har bevegelse-utløste MdDS. Emner med spontan debut MdDS vil bli rekruttert på et senere tidspunkt. Studien innebærer to besøk til UCLA som hver er 2 uke lange. Besøkene kan fullføres i løpet av to av følgende tidsblokker: 1. september-15. 11-17 november eller 13-19 januar 2013. Den første dagen (som alltid vil være en søndag) vil deltakerne gjennomgå en 30-minutters MR-skanning. TMS vil da bli utført mandag til fredag. Det vil være en 30-minutters MR på slutten enten fredag ​​ettermiddag eller påfølgende lørdag morgen. Hver dag med TMS vil være 1 time TMS etterfulgt av en 1 times innlegg-TMS observasjonsperiode.

Det blir ført en dagbok startende 1 uke før deltakelse, i 1 uke under øktene, og i 4 uker etter at TMS er fullført. I løpet av en av de to ukene med deltakelse, vil fagene motta ekte TMS. Den andre uken vil være skam TMS. Imidlertid vil verken deltakeren eller Dr. Cha vite hvilken uke som vil være ekte og hvilken som vil være skam. Denne utformingen sørger for at alle i studien i det minste vil få ekte TMS i en av ukene, men ikke har kunnskap om behandlingsplanen.

Studien vil betale $ 25 i timen for tid brukt i MR og gjennomgå TMS, men kan ikke erstatte reiseutgifter eller tid brukt på dagbøkene.

Hvis du er interessert, kan du sende Dr. Cha en e-post på yhcha (at) mednet.ucla.edu. Hun vil avtale et telefonintervju med deg som vil ta omtrent en times tid å svare på spørsmål om studien og identifisere de mest passende deltakerne. Vennligst IKKE ring nummer 310-825-5759 da hun ikke lenger er tilgjengelig på det nummeret. Takk skal du ha.