Bruk at du bryr deg

Klikk på Debs bilde for å lese historien om håp på Global Genes Project-blogg.

Årsak armbånd har vært tilgjengelig for brystkreft og hjertesykdom, men det har aldri vært et samlende symbol, farge eller armbånd som representerer det sjeldne og genetiske sykdomsfellesskapet. Derfor startet Global Genes Project 7,000 Bracelets for Hope ™ -kampanjen.

De samler unike armbånd laget av smykkedesignere, kunstnere, håndverkere, kirkegrupper, speidertropper og andre frivillige, og distribuerer dem til familier som kjemper mot sjeldne og genetiske sykdommer. Voksne får håndlagde armbånd laget av smykkedesignere mens barn får vennskapsarmbånd fylt med håp. Vi oppfordrer deg til å ha på deg at du bryr deg og delta i 7,000 Bracelets for Hope ™ -kampanjen. Bidra eller be om et armbånd i dag. De gir oss håp også gjennom sosial deling av håpshistoriene våre.

For sitt intervju med Global Genes Project har Deb Russo på seg en spesiell hatt som har en blomstoffblomst laget av Gibson Girls Productions, tilhenger av flere innsamlings- og bevissthetsbegivenheter for MdDS Foundation. De har donert begivenhetsplanleggingstid og stille auksjonsartikler til Fang sjokoladebølgen i 2010, et vinsmakingarrangement og en innsamling av Åpent hus, begge i 2011. I år gir de utlodningspriser for vår årlige bevissthetsvandring i Colorado. Hvis du deltar i Colorado Rock'n Stroll, kan du vinne en lue som den Deb har på seg. Når du registrer deg for turen, vil du automatisk bli med på å vinne og Wear That You Care. * Gibson Girls eies av Tracine Gibson, hvis datter, Keely, er den talentfulle unge damen som skapte Redningsvest bevissthet brikke.

Dette er så stor bevissthetsinnsats!  Les - og dele - Debs historie på Global Genes Project-bloggen, ved å klikke på bildet hennes.

* * * * *
Om Global Genes-prosjektet:
Ledet av Team RAREden Globalt generprosjektHovedoppdraget er å øke sjelden sykdom og genetisk bevissthet over hele verden og styrke et levende samfunn med sjeldne sykdommer. Den ideelle organisasjonen arbeider for å øke utdanningen for offentlig og lege, bygger samfunn gjennom sosiale medier og jobber for å finansiere innovative måter å øke sjelden sykdomsforskning. 7,000 forskjellige sjeldne sykdommer eksisterer - 95% har ingen behandlinger.

* beklager at vi ikke kan sende det til deg, du må være til stede på Colorado-turen for å kreve.

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk

Kommentarer er stengt.