Registrering Åpnet for 2012 Awareness Walk

Lagre datoen. Vi er klare til Rock'n Stroll 23. september! I år inkluderer Walk Series bevissthetshendelser i Florida, Colorado, Texas, og til og med en halvmaraton i New York. Hvis du er klar til å bli med på turen for å stoppe Rock'n, er det bare å klikke på den oransje knappen. Hvis du trenger litt mer informasjon, fortsett å lese.

Cathy H. starter Rock'n Stroll Walk-serien på Carlin Park i Jupiter, Florida om morgenen 23. september. Med uberørte strender, turstier og treningsstier er Carlin Park det perfekte stedet å bli med oss ​​for å gå for en MdDS-kur . Sørg for å gå innom Duke's Lazy Loggerhead Cafe etter turen for god mat, drikke og service!  walk4mdds.eventsbot.com/

I Colorado vil du være sikker på å se en mengde mennesker som har på seg grafiske t-skjorter som er spesialdesignet for turen, og som gir komplimenter fra en generøs sponsor. Takk Jeff og Karen Galinkin! Vi møtes i Hope United Methodist Church i Greenwood Village, hvor det er mange parkeringsplasser, og en vakker park med blandede stier like ved siden av. Med bevissthet og pedagogiske spill som Vingle et minutt for å vinne det, det blir sikkert en morsom ettermiddag.  walk4mdds.eventsbot.com

Å gå er ikke den eneste måten å Friendraise for Foundation. Det kommer til å bli en scrapbooking-begivenhet for å øke bevisstheten i Texas, og vi har en Friendraiser som kjører et halvmaraton i Hamptons, hjem til de velstående og innflytelsesrike. Fortsett å besøke bloggen for å utvikle detaljer. Hvis du har planlagt noe du vil dele, kan du legge igjen en kommentar eller skyt oss en epost.

Team Spokane, “Stopping the Rocking” i 2011

Når jeg skriver dette innlegget, er det lag som blir organisert i New England og New Mexico, og utfordrer hverandre til å skape mest mulig bevissthet for stiftelsen. I fjor mottok Team Spokane en stor boks med Bobble-vannflasker, hver verdsatt til $ 8.99, for å ha organisert et høyt publikum og hentet inn $ 450 for videre forskning. Yay, team!

Ikke glem! Walk-serien er virtuell, og du kan bli med oss ​​som en cyberwalker hvor enn du tilfeldigvis er 23. september. Bruk den store oransje knappen oppe for å registrere deg som en cyberwalker. Vi setter en Friendraiser-pin i Rock'n Stroll verdenskart for deg! Registreringssiden inneholder også informasjon om hvordan du kan dele bilder av deg og vennene dine i Rock'n Stroll-t-skjortene til fotogalleriet vårt.

Sist, men ikke minst, for de av dere som ikke kan bli med oss ​​i Walk Series, men som likevel vil hjelpe, har vi satt opp et spesielt nettsted for deg. 
https://bit.ly/FriendraiserClicknAct

Takk for at du er en Friendraiser!
(Venn + pengeinnsamling = venninnsamling)

* * * * *
For de utenfor Colorado er Rock'n Strolls grafiske tee 2012 tilgjengelig for kjøp i MdDS Friendraiser Store. Vi jobber hardt for å få prisen nede, og for å finne sponsorer for arrangement, slik at vi også kan gi deg t-skjorter. Men vi kan virkelig bruke din hjelp. Hvis du kjenner en bedrift som er i stand til å sponse oss - og kan få navnet / logoen deres til oss ASAP for inkludering på t-skjortene av 23. - vi vil gjerne høre fra deg.