Flere byer lagt til MdDS Walk-serien

OPPDATERING OM VITTIGHETSGANG: Forrige uke la vi til 8 pins på Rock'n Stroll-kartet, og vi har nå turgåere og cyberwalkers i 3 land. Hva er egentlig en nettvandrer, spør du?
[googlemaps https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=207449832681204037117.0004c4918b83bd2acbc0f&ie=UTF8&t=m&ll=43.052834,-87.912598&spn=4.013885,9.338379&z=6&output=embed&w=425&h=250]
På det enkleste er en cyberwalker alle som ønsker å støtte tur-serien, men som ikke er i stand til å bli med på et av våre organiserte arrangementer. Til nettvekking er alt du gjør registrere og gå hvor du måtte være på Rock'n Stroll-dagen. Send oss ​​et bilde av deg som går til kjøleskapet i din Rock'n Stroll tee, og vi vil legge den til i vårt fotogalleri av turgåere. Selv om du ikke går med en kompis den dagen, vil du se at du ikke er alene. Vi er i dette sammen.

En cyberwalker kan også være en person som ønsker å bli med i et team i en annen by, uten å faktisk reise. Bare angi hvilket team du er på nettvandring for når du registrerer deg online. Team Denver er heldig og har to nettvandrere, begge i Iowa! Og jeg hater å bryte det til deg, Team MA Walks for MdDS, men søsteren min og hennes familie i Massachusetts er nettvandring for Team Denver også.

Lag som kan bruke nettbasert support inkluderer:
• Massachusetts går for MdDS - registrere deg for laget deres or bidra på teamets innsamlingsside.
• Wisconsin går for MdDS 9/23, 1:XNUMX på Alterra on the Lake. Registrer deg for teamet deres or bidra på teamets innsamlingsside.
• Art Bram i NY (her er hans Team-of-One-innsamlingsside)

Jeg jobber fortsatt med å krangle Top Team Award, så følg med for nyheter om det. i mellomtiden de siste detaljene finner du på registreringssiden for både Arts halvmaratonløp og H-Town Rockers 'kick-off walk 15. september.

Husk at om du melder deg på som en nettvandrer eller donerer på innsamlingssidene, er bidraget ditt helt fradragsberettiget. Vi er alle frivillige (og alle MdDS-ere også) så 96% av donasjonen din vil gå rett mot utdannings- og forskningsinnsats. Takk for støtten.

2 kommentarer

Diskusjonspolitikk
  1. Hvordan registrerer jeg meg som nettvandrer?

    1. mddsfoundation

      Takk for din henvendelse! Hvis du vil cyberwalk, kan du kjøpe en billett på registreringsområdet for Rock'n Stroll på http://www.walk4mdds.eventsbot.com. Med billettkjøpet ditt vil du motta en kvittering for skatteformål; hele billettprisen er fradragsberettiget.

Kommentarer er stengt.