Studie om behandling av Mal de Debarquement Syndrome

NY STUDIEMELDING: Har du opplevd vedvarende vippesensasjon og fått diagnosen Mal de Debarquement (MdDS)?

Hvis svaret er JA, kan du være kvalifisert til å delta i en studie av MdDS.

Målet med studien er å undersøke effektiviteten av en atferdsbehandling av MdDS. Din posturale stabilitet og personlige følelser rundt gyngesansen blir evaluert før og etter behandling. Den typiske studietiden er 1.5 timer i en dag og vil bli fulgt av e-post eller telefon i opptil 2 måneder. Du kan imidlertid bli bedt om å komme tilbake for maksimalt 4 besøk på 4 dager. Noen deltakere kan oppleve bedring etter behandlingen. Monetær kompensasjon vil bli gitt for innsats og tid.

Studien inkluderer alle aldre og vil bli gjennomført i The Human Balance Laboratory of Mount Sinai School of Medicine, New York City. Detaljer og kontaktinformasjon er tilgjengelig på denne PDF-filen (automatisk nedlasting).

For ytterligere informasjon om denne nye studien, ring Mingjia Dai, PhD, på (212) 241-8750 eller via e-post.

3 kommentarer

Diskusjonspolitikk
 1. Jeg vil veldig gjerne delta i en slags forskning på denne lidelsen, men kan ikke reise til New York eller LA eller London! Er det ikke et sted i Tampa / St. Petesburg / Clearwater-området i Florida ?????? I tillegg abonnerer jeg IKKE på noen av de sosiale nettverkssidene, det vil si e-post, twitter, facebook osv.

  1. Vi har nådd ut til vår Yahoo og Facebook -støttegrupper men til vår forferdelse har du rett. Ingen har klart å komme med en anbefaling fra utøverne for deg. Vi må utdanne leger i ditt område! Vi vet at du deler ut grunnleggende brosjyrer. Takk skal du ha! Vi fortsetter å jobbe på slutten.

   1. catluvrmh

    Hei igjen. Jeg ba om at kopier av brosjyren ble sendt til meg med snegelpost; ingen har kommet! Jeg prøvde å kopiere, men tosidig utskrift har sluppet unna meg. (Jeg er plaget med MdDS husker du?) Uansett, jeg skal prøve igjen å kopiere brosjyren. enten vil det lykkes eller ikke. Jeg beklager at de som lovet aldri kom ... legene må bare snu saken.

    min neste avtale er førstkommende mandag - jeg skal be ham sende meg til en ØNH-person for en grundig evaluering for å se om det indre øret faktisk er ansvarlig for denne veldig frustrerende sykdommen. det tviler jeg på. Jeg tror fortsatt det er alle tilsetningsstoffene i mat og drikke som en annen måte for "dem" å tjene en bunke penger, uten å tenke på de negative resultatene på befolkningen. da jeg var liten hørte vi aldri om ADD, ADHD, autisme, MdDS eller et hvilket som helst antall nye allergier vi er utsatt for! luften er skitten, vannet er ikke så stort som det burde være, og maten? glem det! les etikettene på noen av tingene som er til salgs i dagligvarebutikkene! listen er lengre enn armen min! og de er alle uuttrykkelige ord om kjemikalier jeg aldri har hørt om. gjør meg sååå sint!

    uansett, fortsett det gode arbeidet, og gjør det lettere for oss her ute å få tilgang til nettstedene dine, for mange ukjente navn å huske eller e-postmeldinger å komme til. KYSSE. btw, dette har tatt meg en halv time å spille inn. ikke bra. Jaja…

Kommentarer er stengt.