Glem Black Friday. Hold deg i sengen og kjøp i sengen!

Med bare fem ekstra helger igjen til feriebutikk, Jeg vil gjerne dele noen shoppingtips med deg som vil spare deg for å måtte stå opp klokka 4 om morgenen eller tidligere! Ikke bare vil du bli i sengen, du får både gode tilbud og genererer midler til stiftelsen.

For det første de gode tilbudene. Min favoritt måte å handle på er med kuponger, selv når jeg handler på nettet. Handle aldri uten å lete etter en kupongkode på Retailmenot.com. Hvis det finnes en kupongkode, har de den. I eksemplet nedenfor har jeg skrevet inn printfection.com, som tilfeldigvis er der stiftelsen huser sin Friendraiser-butikk. Det er ingen rabatter å få på We Rock-t-skjorter og krus for øyeblikket, men vi jobber med noe spesielt for deg. Fortsett å se denne bloggen for kunngjøringen. I mellomtiden må du huske å legge til et bokmerke på nettstedet eller laste ned RetailMeNot-appen for å spare opptil 65% avslag!
Nå for innsamlingen. I USA er stiftelsen oppført med iGive.com, som vi har skrevet om før. Novellen er at iGive sender donasjoner fra forhandlere på dine vegne. Det er tusenvis av butikker som vil gi en donasjon til stiftelsen, og alt du trenger å gjøre er å registrere deg i iGive og handle online som vanlig. Du kan bruke Facebook-påloggingen din til å registrere deg, så det er superenkelt. Du betaler ikke høyere priser og iGive forteller deg hvor mye de vil donere - drugstore.com vil for eksempel donere 4.8% - slik at du kan føle deg bra mens du handler.

I Storbritannia er stiftelsen oppført med easyfundraising.org.uk. Her er det bare å registrere seg og handle på nettet som vanlig. Et av våre britiske medlemmer forteller oss at noen av de store forhandlerne er John Lewis, M & S, Amazon, Tesco, Debenhams og Argos.

Nå til det beste for begge deler! Registrer deg for et av innsamlingsnettstedene, og se etter en kupongkode på detaljhandelmenyen. Du kan kanskje spare noen få dollar (eller pund) og sende noen stiftelsens vei til videre bevissthet og forskningsinnsats. Hvor fantastisk er det?

Vi håper du har det veldig fint med å handle med disse tipsene, og Vi ønsker deg en veldig glad Thanksgiving.

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. VIKTIG MERKNAD FRA iGIVE: Den eneste måten å få en donasjon fra Amazon-kjøp er å sikre at du er logget inn i iGive.com, og bruk iGive-nettstedlenken til butikken. Vår favorittside til bokmerke er: http://www.igive.com/amazon/

Kommentarer er stengt.