Stiftelsen gir en større forskningspris

MdDS Balance Disorder Foundation er glade for å kunngjøre planer om å gi en stor forskningspris til Yoon-Hee Cha, MD, ved Laureate Institute for Brain Research (Libr). Ligger i Tulsa, Oklahoma, fremmer LIBR tverrfaglige nevrovitenskapelige undersøkelser blant forskere og klinikere. Dr. Cha gikk nylig over til LIBR fra sin fakultetsstilling ved University of California - Los Angeles (UCLA) hvor hun oppsto i sine kliniske forskningsstudier om Mal de Debarquement Syndrome (MdDS) eller avstigningssyndrom.

MdDS er en sjelden og dårlig forstått nevrologisk lidelse av opplevd bevegelse som manifesterer seg som en vedvarende indre følelse av vugging, svaiing eller bobbing, og som vanligvis lindres av passiv bevegelse. Det er for tiden ingen effektive behandlinger for MdDS, som ofte er ganske deaktiverende. Med fortsatt støtte fra MdDS Foundation vil Dr. Cha nå utvide sin MdDS-forskningsinnsats i en ny studie (Functional Neuroimaging and Neuromodulation in MdDS) ved LIBR for å undersøke nytten av transkraniell magnetisk stimulering (TMS) for MdDS-behandling. TMS er en form for ekstern nevromodulering som bruker pulserende magnetfelt på overflaten av hodet. Dr. Chas studier vil forbedre vår forståelse av fenomenet bevegelsestilpasning i det menneskelige nervesystemet og nevrale kretsløp involvert i balanse og romlig oppfatning.

En kommentar

Diskusjonspolitikk
  1. Fran Henry

    Mitt navn er Fran Henry. Jeg har hatt MdDS nå i fem år. Jeg har nylig gjennomgått to større operasjoner for kreft, og etter operasjonene ble MdDS mye verre. Jeg har prøvd mange ting for å få bukt med det uten resultater, den siste var hypnose. Jeg bor i Siloam Springs Arkansas, som ligger 90 miles fra Tulsa, Oklahoma. Jeg vil veldig sette pris på å høre fra deg.

Kommentarer er stengt.